Větší zábava a více úložného prostoru se smartphonem Acer Liquid řady Z

Praha, 1. března 2015 – Acer dnes uvedl novou generaci smartphonů populární řady Z. Nové smartphony Z220 a Z520 kombinují elegantní designové prvky s výkonem až čtyřjádrového procesoru a skvělými funkcemi fotoaparátu pro celkově působivý mobilní zážitek. Stylový a funkcemi nabitý všeuměl Z220 s neuvěřitelně tenkou konstrukcí zaujme ty, kteří přecházejí z klasického mobilu, milovníky večírků nebo běžné uživatele, kteří chtějí surfovat na cestách. Všestranný Z520 je určen pro všechny, kdo hledají kombinaci stylového vzhledu a funkcionality. Tyto dva nové telefony doplňují stávající a rostoucí portfolio smartphonů od společnosti Acer. V něm mají uživatelé již natolik velký výběr z více cenových kategorií, že snadno najdou telefon, který bude odpovídat jejich životnímu stylu a cenovým požadavkům. (TZ)

Jak Liquid Z520, tak Z220 budou k vidění na stánku Acer na veletrhu Mobile World Congress v hale 1, stánek G50 od 2. do 5. března.

Liquid Z220 – Stylové vzorování se středovým rámečkem ze čtvercových pyramid

Je určen pro uživatele všech věkových kategorií, kteří si chtějí koupit sekundární zařízení na párty či dovolenou. Díky 4″ WVGA displeji s hustotou pixelů 233 PPI a možnosti Dual SIM je Liquid Z220 ideálním kompaktním cenově dostupným smartphonem. Nový design s textilním vzorem inspirovaným thajským hedvábím a obklopený rámečkem se stříbrnými pyramidami je ozdobou tohoto skutečně mobilního zařízení. To se může pochlubit dvoujádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon 200 s taktem 1,2 GHz, 5Mpx zadním fotoaparátem se záběrem širokým 89° a 2Mpx přední kamerou pro pořizování kvalitní snímků či autoportrétů. Funkce ovládání expozice umožňuje uživatelům nastavovat zaostření a jas odděleně pro lepší řízení expozice a zachycení dokonalého snímku. Z220 bude prvním smartphonem Aceru vybaveným novou verzí operačního systému Android 5.0 (Lollipop) s jasnějším, plošším a příjemnějším vzhledem, která počítá s 8GB úložištěm a 1 GB paměti RAM, aby byl zajištěn hladký chod Androidu.

Liquid Z520 – Pro skvělou zábavu

Nejnovějšímu přírůstku do řady Z přibyla díky hlasem ovladatelnému přednímu fotoaparátu možnost bezdotykového pořízení autoportrétu, zároveň byla navýšena kapacita vnitřního úložiště na 8 GB. Zadní 8Mpx fotoaparát s automatickým ostřením má LED blesk pro pořizování ostrých a brilantních snímků. Jak milovníci hudby, tak filmový fandové již nebudou potřebovat externí reproduktory, technologie DTS™ Studio Sound jim přinese úžasný stereo zvuk s větší intenzitou, vyšší čistotou vokálů a přirozenějšími detaily.

Oba smartphony se mohou pochlubit režimem Acer Quick Mode se třemi různými profily pro různé uživatele a věkové skupiny:

  • Základní režim (Basic Mode): pro mládež s napevno nastaveným voláním a textovými funkcemi
  • Snadný režim (Easy Mode): pro ty, kdo rádi surfují s přístupem k rychlým zprávám, rádiu, počasí, hodinám a k často volaným kontaktům
  • Standardní režim (Standard Mode): pro uživatele, kteří jsou předem obeznámeni s prostředím operačního systému Android

Cena a dostupnost

Model Z220 bude v Evropě k dostání od března za cenu od 2 499 Kč.

Model Z520 bude v Evropě k dostání od května za cenu od 2 999 Kč.

O společnosti Acer

Společnost Acer, která se zabývá hardwarem, softwarem a službami, byla založena již v roce 1976. Zaměřuje se na výzkum, návrh, marketing, prodej a podporu inovativních produktů, které zlepšují každodenní život lidí. Mezi nabízené produkty společnosti Acer patří počítače, monitory, projektory, servery, tablety a chytré telefony. Všechno to jsou nástroje, které našim zákazníkům umožňují prozkoumávat až za hranice možností a získávat více zkušeností. Společnost Acer, která zaměstnává 7 500 lidí, je čtvrtou největší firmou na světě vyrábějící počítače (IDC 2013) a v roce 2013 dosáhly její tržby 12,02 miliardy amerických dolarů. Pro více informací navštivte stránky www.acer.cz.