Kyocera partnerem Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015

Kyocera Document Solutions, přední dodavatel tiskových zařízení a řešení pro práci s dokumenty, bude i letos oficiálním sponzorem Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji a zároveň exkluzivním partnerem Mezinárodní hokejové federace (IIHF) pro tisk a kopírování. (TZ)

Kyocera se stala oficiálním partnerem pro tisk a kopírování a oficiálním sponzorem správy dat již v květnu 2010 na šampionátu v Německu. Sponzorství největší mezinárodní hokejové události, která fascinuje sportovní fanoušky na celém světě, představuje důležitou roli v marketingové strategii společnosti Kyocera. Jde o podporu a rozvoj značky Kyocera nejen v  zemích, kde je lední hokej tradičním sportem, ale i v dalších lokalitách střední a východní Evropy, které jsou pro společnost Kyocera Document Solutions důležitými trhy.

V rámci partnerství vybavila Kyocera zázemí šampionátů multifunkčními zařízeními a tiskárnami, a to včetně profesionálního nonstop servisu na místě. V průběhu konání mistrovství se očekává tisk a kopírování více než půl milionu stránek.

Letošní Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji se koná v České republice ve dnech 1. – 17. května 2015. Šestnáct týmů je rozděleno do dvou základních skupin mistrovství světa. Dějištěm zápasů skupiny A bude O2 Aréna v Praze a skupiny B ČEZ Aréna v Ostravě.

Společnost Kyocera připravila pro zájemce soutěž. Stačí odpovědět do 10.4.2015 na anketní otázku a postoupit tak do slosování o 3 x 2 VIP lístky na finálový zápas nebo MFP.

Pro přesměrování na anketu v anglickém jazyce klikněte zde:  http://www.kyoceradocumentsolutions.eu/index/about/iihf_ice_hockey_world.html

O společnosti KYOCERA Document Solutions

KYOCERA Document Solutions je jednou z předních světových společností zaměřených na kancelářská řešení. Její nabídka zahrnuje ECOSYS tiskárny, spolehlivá multifunkční zařízení, vysoce kvalitní spotřební materiál, všeobecné portfolio softwarových řešení a Managed Document Services (MDS). Její zákazníci profitují z nízkých provozních nákladů na vlastnictví stroje a vysoké výkonnosti na jakémkoli pracovišti. Cílem společnosti je pomáhat zákazníkům snížit jejich náklady, minimalizovat negativní dopad na životní prostředí a zároveň zlepšit efektivitu a spolehlivost při běžných firemních procesech. Pro více informací navštivte www.kyoceradocumentsolutions.eu.

KYOCERA Document Solutions je dceřinou společností spol. KYOCERA Corporation, která v roce 2009 oslavila 50. výročí. V roce 2011 dosáhla 604. místa v anketě „Global 2000“ v magazínu Forbes, která zveřejňuje seznam největších světových veřejně obchodujících společností. KYOCERA je hlavním výrobcem high-tech keramiky, elektronických součástek, solárních článků a elektronického kancelářského vybavení. Strategie dlouhodobého rozvoje společnosti KYOCERA je zaměřená na zpracování informací, ochranu životního prostředí a udržení kvalitní úrovně života.

O společnosti JANUS

Společnost JANUS byla založena v roce 1992 a od svého počátku se výhradně věnuje dovozu a distribuci laserových tiskáren, digitálních kopírek, multifunkčních a velkoformátových zařízení v České republice. V roce 2001 rozšířila své portfolio služeb o vývoj tiskových řešení a aplikací na míru. Od roku 2007 nabízí vlastní univerzální řešení správy tiskových úloh pod názvem MyQ. Společnost JANUS je držitelem ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Pro další informace navštivte www.janus.cz.