AT Computers uvádí na trh tiskárnu štítků HONEYWELL PC42T

Ostrava, 11. 11. 2015 – Společnost AT Computers uvádí na trh novou tiskárnu štítků PC42t od společnosti HONEYWELL. Tiskárna vyniká svou jednoduchostí použití, efektivitou provozu a v neposlední řadě příznivou cenou. (TZ)

Na základě více než 40 let inovací v tisku čárových kódů nastavuje tiskárna PC42t nové standardy uživatelského komfortu a cenové dostupnosti. Jednoduchá na instalaci, spolehlivá a efektivní tiskárna PC42t je nejlepším řešením pro nízkoobjemový tisk v různých odvětvích.

Využitím spotřebního materiálu Honeywell v kombinaci s touto tiskárnou lze dosáhnout až 30% finanční úspory oproti konkurenci. Vzhledem ke kvalitě svých výrobků společnost HONEYWELL nabízí možnost rozšíření záruky u tiskárny PC42t na 3 roky zdarma.

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 15,03 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.