Trend Micro posiluje v České republice a na Slovensku

Praha, 25. dubna 2016 – Společnost Trend Micro, celosvětový lídr v oblasti bezpečnostních řešení, rozšiřuje své aktivity v České republice a na Slovensku. V reakci na rostoucí potenciál lokálních trhů a v souladu se svými plány zvýšit investice v regionu CEE otevře Trend Micro v červnu tohoto roku v Praze novou pobočku, do které přijme až 30 nových zaměstnanců. Většina z nich se přidá k IT specialistům z Tipping Point, který Trend Micro získalo v říjnu loňského roku a vytvoří silnou základnu, jež bude v oblasti podnikové bezpečnosti oporou pro stávající i nové lokální partnery a koncové zákazníky. Dále společnost Trend Micro uzavřela na začátku tohoto roku se společností Veracomp distribuční kontrakt pro Českou republiku a Slovensko. (TZ)

Pražskou pobočku otevře Trend Micro letos v červnu a vedle 15 stávajících zaměstnanců společnosti Tipping Point, které převzala v rámci loňské akvizice, zde zaměstná až 30 nových IT specialistů. Nově získaná společnost Tipping Point provozuje analytickou laboratoř Digital Vaccine® Labs (DVLabs), která má svou pobočku i v České republice. DVLabs se specializuje na odhalování nejnovějších globálních bezpečnostních hrozeb a sídlí kromě Prahy ještě v Austi v USA. Trend Micro se chystá přemístit pražskou laboratoř do své nové pobočky, rozšířit ji o nové zaměstnance a učinit z ní jedno z center pro odhalování kyberzločinců.

„V regionu střední a východní Evropy vidíme v dlouhodobém horizontu velký potenciál, obzvláště pak v České republice, a proto bylo otevření lokální pobočky pro český a slovenský trh logickým krokem. Pražská pobočka bude sloužit také jako působiště bezpečnostního výzkumného týmu DVLabs, což je část společnosti Tipping Point, kterou Trend Micro získalo v loňském roce. Cílem Trend Micro není pouze zvýšit svůj podíl na trhu s bezpečnostními řešeními, ale také využít lokálního týmu pro boj s bezpečnostními hrozbami kvůli poskytnutí lepší ochrany a služeb našim zákazníkům v tomto regionu,“ řekl Michał Jarski, obchodní ředitel Trend Micro pro region střední a východní Evropy.

O společnosti Trend Micro

Trend Micro Incorporated je celosvětový lídr v oblasti bezpečnostního softwaru usilující o zajištění bezpečného světa pro výměnu digitálních informací. Řešení značky Trend Micro staví na 26 letech zkušeností a zpřístupňují koncovým uživatelům, firmám i státním institucím vrstvenou datovou bezpečnost pro ochranu informací na mobilních zařízeních, koncových bodech, komunikačních bránách, serverech a v prostředí cloudů. Společnost Trend Micro umožňuje inteligentní ochranu informací, a to díky inovativním bezpečnostním technologiím, které se snadno nasazují i spravují a přizpůsobují neustále se vyvíjejícímu ekosystému. Všechna řešení společnosti využívají globální cloudovou informační službu Trend Micro Smart Protection Network a jsou podporována více než 1 200 experty na bezpečnostní hrozby z celého světa. Více informací je k dispozici na TrendMicro.com.

 

###