Sprinx spouští zbrusu nový e-shop EMOS

(Praha, 1. září 2016) Česká firma Sprinx Systems, a.s., spouští k 1. září nový e-shop obchodní společnosti EMOS. V rámci Evropy se jedná o nejrozsáhlejší e-commerce projekt, jaký byl doposud realizovaný na platformě Kentico. Nový portál bude sloužit jako sofistikovaný prodejní kanál v 5 evropských zemích a v 7 jazykových mutacích. To vše navíc v modifikovaných variantách pro B2C a B2B zákazníky. (TZ)

Elektro zboží od firmy EMOS lze najít prakticky ve všech českých domácnostech. EMOS dodává elektro do obchodních sítí, jakými je Makro, Globus, Kaufland, OBI, ElectroWorld či Datart; a současně provozuje internetový obchod pro přímý prodej koncovým spotřebitelům. Hlavním důvodem, proč se EMOS rozhodl nahradit stávající e-shop novým, byla potřeba intenzivně rozvíjet obchody na úrovni B2C a zároveň B2B, a to ve více evropských zemích najednou. Kromě ČR prodává EMOS své zboží také na Slovensku, v Polsku, Slovinsku a Maďarsku.

„Od nového e-shopu očekáváme, že bude variabilnější a plně přizpůsobený novodobým trendům – ať už máme na mysli responzivní design nebo cílený vícekanálový marketing v reálném čase,“ přibližuje očekávání Jiřina Sivcová, manažerka pro e-shop. „Naším cílem je využít všech dostupných prostředků, které nabízí řešení od Sprinx a platforma Kentico, abychom zvýšili povědomí o značce EMOS a budovali loajalitu našich zákazníků,“ dodává manažerka. Jedním z měřitelných cílů, jejichž plnění bude EMOS v dohledné době sledovat, je zvýšení konverzního poměru nových i stálých zákazníků.

O realizaci kompletního řešení se postarala zavedená dvacetiletá firma Sprinx, která na platformě Kentico vyvíjí úspěšné weby už více než 8 let a disponuje prémiovou certifikací Gold Partner. S ohledem na rozsah implementace, jaký nemá v Evropě obdoby, bude nejprve uvedena do provozu B2C mutace e-shopu a až následně, v průběhu podzimu, dojde ke zprovoznění B2B verze.

Nový B2C e-shop EMOS lze navštívit zde: https://shop.emos.cz/