JK Nástroje zvýší přesnost výroby s řešením Infor

PRAHA, 4. října 2016 – Infor, přední poskytovatel odvětvově zaměřených podnikových aplikací s elegantním vzhledem a cloudovou funkcionalitou, oznámil, že společnost  JK Nástroje, výrobce přesných součástí a frézovacích nástrojů, uvedla do živého provozu nejnovější verzi informačního systému Infor CloudSuite Industrial (SyteLine). Implementace informačního systému, kterou realizovala společnosti ITeuro, partner firmy Infor v České republice, byla zahájena v lednu tohoto roku a trvala celkem šest měsíců. (TZ)

Mimo standard systému, který byl naimplementován s minimálním počtem úprav, je součástí implementace i dodávka terminálového sběru dat (TSD) a nejnovější verze české lokalizace. V následujících měsících bude průběžně implementováno pokročilé plánování a rozvrhování (APS), včetně simulace na reálných datech.

Dále se plánuje využití funkcionality v rámci Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) pro vytváření datových pohledů, které zajistí managementu rychlejší přístup k přesným informacím o aktuálním stavu firmy. Hlavním očekáváným přínosem nasazení informačního systému včetně APS je především výrazné zpřesnění výroby, zvýšení dodavatelské spolehlivosti a sjednocení dat z různých aplikací do jednoho systému.

„Současné požadavky na trhu tlačí české výrobce k rychlejším dodávkám kvalitních produktů za konkurenceschopné ceny,“ řekl Ireneusz Kubies, Channel Manager ve společnosti Infor Česká republika. „Ve společnosti JK Nástroje došli k rozhodnutí, že všechny tyto požadavky lze dodržet pouze s moderním informačním systémem, který poskytne informace v reálném čase a kvalitní datové pohledy pro realizaci správných rozhodnutí. Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) je určitě řešením, které umožňuje současným výrobním výzvám efektivně čelit.“

O společnosti JK Nástroje

Společnost JK Nástroje s.r.o. působí na trhu od roku 1996 a specializuje se na sériovou výrobu přesných součástí a výrobu frézovacích nástrojů. Hlavním předmětem činnosti společnosti je obrábění přesných dílů na tří, čtyř a pětiosých obráběcích centrech a výroba nástrojů na CNC bruskách.

O společnosti ITeuro

ITeuro je partnerem společnosti Infor na českém a slovenském trhu, který se zaměřuje na implementace a poradenství v oblasti ERP řešení Infor CloudSuite Industrial (SyteLine).  ITeuro pomáhá průmyslovým podnikům ze segmentu diskrétní výroby dosahovat jejich obchodních cílů s využitím nástrojů pro pokročilé plánování a rozvrhování výroby, business intelligence a řízení vztahů se zákazníky (CRM). K jejím zákazníkům se řadí  Česká zbrojovka, Krnovské opravny a strojírny, ISAN Radiátory a mnoho dalších.

O společnosti Infor

Infor vyvíjí elegantně vyhlížející podnikové aplikace s komplexní funkcionalitou a analytickými pohledy na vybraná odvětví, dodávané ve formě cloudových služeb. Se 14 000 zaměstnanci a zákazníky ve více než 200 zemích Infor automatizuje klíčové procesy pro nejrůznější odvětví včetně výroby, velkoobchodní distribuce, maloobchodu, oděvnictví, pohostinství, zdravotnictví a veřejného sektoru. Software Infor pomáhá eliminovat potřebu nákladných dodatečných úprav díky integrovaným specifickým funkcionalitám. Infor implementuje své cloudové aplikace primárně na cloudové platformě Amazon Web Services a open source platformách. Více informací naleznete na cz.infor.com.  

Zákazníky Infor je:

  • 18 z 20 největších leteckých výrobců
  • 10 největších firem z high-tech průmyslu
  • 10 největších farmaceutických společností
  • 20 největších automobilových subdodavatelů
  • 17 z 20 největších průmyslových distributorů
  • 15 z 20 největších globálních maloobchodních řetězců
  • 4 z 5 největších pivovarů
  • 21 ze 30 největších globálních bank
  • 6 z 10 největších globálních hotelových řetězců