UPC posiluje tým pro firemní zákazníky

Praha 7. února 2017 – Společnost UPC Česká a Slovenská republika posílila v uplynulých dnech svůj tým UPC Business, který se stará o firemní zákazníky. Konkrétně do firmy přišli manažeři Petr Zaal a Jaromír Baďura. Oba mají mnohaleté zkušenosti z telekomunikací a s péčí o firemní klienty. UPC nabízí služby pro všechny typy firemních zákazníků, od menších společností po velké korporace. Nejčastěji využívají vysokorychlostní datové připojení přes optické sítě, ale mnozí si od UPC objednávají také placené televizní a telefonní služby. (TZ)

Nejnovější posílení týmu pro firemní zákazníky odráží skutečnost, že v tomto segmentu vidíme díky naší rychlé velkokapacitní datové síti velký potenciál a plánujeme v něm dál růst,“ říká Marián Holý, ředitel UPC Business pro Českou a Slovenskou republiku.

Petr Zaal, nově Business Development Manager pro Českou a Slovenskou republiku, bude mít na starost rozvoj segmentu největších korporátních zákazníků, strategická partnerství s korporacemi v produktové nebo prodejní oblasti a rozvoj obchodního týmu. Má desetiletou zkušenost z telekomunikací, působil i jako obchodní ředitel mobilního operátora. Jako obchodní ředitel působil později i ve společnosti Skilldriver, kde se věnoval diagnostice a optimalizaci fungování obchodních jednotek.

Jaromír Baďura bude mít na pozici Regional B2B Senior Manager na starost rozvoj týmu, který se stará o služby pro malé a střední podniky v regionu Praha a Čechy. Dříve působil mimo jiné ve společnosti Telefónica na pozici Account Manager v segmentu pro klíčové zákazníky z bankovního sektoru a později na postu obchodního manažera v segmentu středně velkých firem.

UPC je v České republice a Slovenské republice největším poskytovatelem placených kabelových televizních služeb a vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu přes 2 milionů firem a domácností. UPC využívá přibližně více než 800 000 zákazníků s více než 1,5 milionem služeb. UPC Česká a Slovenská republika je součástí společnosti Liberty Global (NASDAQ: LBTYA, LBTYB, LBTYK, LIAL and LILAK), největšího světového mezinárodního poskytovatele kabelových služeb, který působí ve více než 30 zemích v Evropě, Latinské Americe a v Karibiku.