APMS má nového mluvčího: Jiří Grund

APMS zřídila roli tiskového mluvčího, který bude zodpovědný za vztahy s médii. Zároveň bude pro média sloužit jako hlavní kontakt určený pro formulování stanovisek a postojů APMS ve všech oblastech souvisejících s trhem mobilních služeb v ČR. (TZ)

Jsem rád, že se nám podařilo posílit naši schopnost externí komunikace člověkem s tak bohatými zkušenostmi,“ říká Jiří Šuchman, prezident APMS.

Jiří Grund se v oblastech IT, telekomunikací i státní zprávy pohybuje více jak 15 let. V rolích člověka odpovědného za komunikaci a marketing působil v minulosti např. ve společnostech Microsoft, Ministerstvo obrany a ČRa. Posledních několik let úspěšně rozvíjí vlastní konzultační společnost Grucon. Jiří vystudoval strategický management na Nottingham Trent University (UK) v programech MSc a MBA. Zároveň je držitelem bezpečností prověrky NBÚ Tajné a NATO Secret.

Asociace provozovatelů mobilních sítí (APMS) byla založena v roce 2003 s cílem vytváření optimálních podmínek pro rozvoj veřejných mobilních telekomunikačních sítí a poskytování veřejných mobilních telekomunikačních služeb v ČR. Základní prioritou je podpora a ochrana rovného a otevřeného trhu elektronických komunikací v ČR. Zakládajícími členy jsou společnosti O2 Czech Republic, T-Mobile Czech Republic a Vodafone Czech Republic. V roce  2013 se stala řádným členem rovněž společnost Air Telecom.