ZEN – nový magazín o moudrém životním stylu od dnešního dne v prodeji

Mediální dům CN Invest a.s. rozšiřuje portfolio svých titulů o nový exkluzivní čtvrtletník, který je „krásný, inteligentní, optimistický“ – jednoduše nepostradatelný. (TZ)

Exkluzivní čtvrtletník ZEN představuje zásadní, nejdůležitější extrakt ze zpráv, příběhů a portrétů. Skládá se z rozhovorů s inspirativními lidmi, z témat, z autorských textů a esejů, portrétů, fashion story, fotografických materiálů a ilustrací, literárních a kulturních tipů a recenzí, receptů a návodů.

ZEN je také rukovětí ke světu umění a designu. Sleduje světové bestsellery a jejich autory, zásadní výstavy v zahraničí i u nás, navštěvuje evropské kunsthalle i ateliéry designu. Zajímá ho kvalita materiálů a jejich dopad na životní prostředí. Zabývá se civilizačními tématy, která jsou světově aktuální.  

„Informací nemusí být mnoho, ale musí být relevantní a musí se vztahovat k našemu životu. Zajímají nás vizionáři, lidé se silným osobním příběhem a zkušeností, úspěšní jedinci, kteří pochopili, že úspěch je holistická věc, nikoliv výše konta,“ říká šéfredaktorka ZEN magazínu Nora Grundová a doplňuje: „Kdybyste během tří měsíců neměli číst nic jiného, ZEN magazín vás udrží v obraze, řekne vám, co potřebujete vědět, a aktivuje vaše myšlení a imaginaci.

Především ale ZEN hledá cesty, jak dosáhnout životního nastavení, kterému v Japonsku říkají ikigai, tedy důvod, pro který se vyplatí ráno vstávat z postele, nebo ve Skandinávii hygge, tedy šťastný, pomalý a naplněný život nalezený v těch nejprostších věcech a okamžicích – o tyto cesty se chce dělit se svými čtenáři, být jejich inspirací, průvodcem moudrým životním stylem.

ZEN magazín bude vycházet každé roční období, ZEN jaro 2017 je k dostání u všech dobrých prodejců za cenu 99 Kč, objednat ho můžete i pomocí SMS.

CN Invest a.s. je společnost se širokým portfoliem printových a online titulů, které sahá od ekonomického deníku E15 přes lifestylové a ženské tituly, jako jsou Maminka, Dieta, Moje psychologie, až k dětským časopisům Mateřídouška a Sluníčko. Velmi výrazně je společnost zastoupena také v segmentu nových technologií, kde provozuje mimo jiné webové stránky Živě.cz a MobilMania.cz.