DataSpring se představuje v „novém kabátu“

Praha, 24. března 2017 – Společnost DataSpring spouští nové webové stránky, ve kterých se odráží inovovaná firemní identita. Ta vznikala v době, kdy byl DataSpring
v žebříčku Deloitte Fast 50 vyhlášen nejrychleji rostoucí ICT společností v České republice a zároveň třetí nejrychleji rostoucí společností tohoto segmentu v regionu střední a jihovýchodní Evropy. (TZ)

Nová tvář společnosti DataSpring kromě loga zahrnuje všechny materiály, kterými se firma prezentuje – od vizitek, šablon firemních dokumentů až po reklamní formáty. Koncept je postaven na grafických prvcích, které představují datový tok, pramen nebo úložiště. Grafické prvky – linie a tvary vycházející z logotypu – vyjadřují pružnost, inovativnost a celkovou dynamiku společnosti. Navržené řešení je osobité a charakteristické právě pro společnost se zaměřením na ICT jako je DataSpring.

Celý grafický koncept je ve své podstatě velmi svobodný a lze jej flexibilně rozvíjet dle našich konkrétních potřeb. Můžeme libovolně volit tonalitu podle druhu služeb či použití. Grafický projev působí hravě a vždy dokresluje či podtrhuje obor podnikání, služby a aktivity naší firmy. Společnost DataSpring od svého založení vyrostla a její potřeby se v čase změnily. Stejně tak se mění i náš firemní design. Ten má být přehlednější, modernější, ale zralejší,“ říká Michaela Pávková, marketingová manažerka DataSpring.

Na realizaci návrhů nové firemní identity a podoby webové prezentace společnosti spolupracoval DataSpring s dvěma kreativními týmy. Kreativci brněnské agentury Arkadia si poradili s konceptem podoby firemních materiálů a grafických prvků. Autorem grafiky nového webu je pražská agentura DarkSide. Výroby webu se ujal interní tým programátorů DataSpringu, web je provozován z vlastního datového centra v Lužicích u Hodonína.

 

DataSpring

DataSpring je nejrychleji rostoucí technologickou společností v České republice (dle Deloitte Fast 50). Poskytuje širokou škálu ICT a cloudových služeb (IaaS, PaaS, BaaS, MSSQLaaS, VAaaS) z vlastního datového centra, které získalo prestižní mezinárodní certifikaci na úrovni Tier III. DataSpring realizuje projekty v oblasti Business Inteligence, optimalizace a měření procesů, nabízí také vývoj SW a aplikací na míru potřebám klienta. Společnost je držitelem certifikace Systému řízení bezpečnosti informací (ISMS) ISO/IEC 27001:2013. Obě tyto certifikace zaručují vysokou úroveň dostupnosti služeb a jejich kvality. DataSpring v současnosti zaměstnává 90 profesionálů.

Více informací o společnosti a jejích službách naleznete na www.dataspring.cz.