Xiaomi Huami Amazefit Global Chytré hodinky od Xiaomi jdou zítra do prodeje

Praha, 28. března 2017 – První testovací kusy chytrých hodinek Xiaomi Huami Amazefit se v České republice objevily již loni v září. Základním problémem však byl kompletně čínský interface, který značně komplikoval ovládání. Nyní však přichází do ČR globální varianta, která je plně v angličtině. Hodinky s displejem o průměru 1,34” a výdrží na jedno nabití téměř 12 dní teď budou i pro české uživatele. Do prodeje je zítra, tedy 28. března, posílá e-shop Xiaomimobile.cz za 4.389 korun. (TZ)

Hodinky Xiaomi Huami Amazefit mají kompletní senzorické vybavení – akcelerometr, GPS a senzor srdečního tepu. S aplikací v mobilním telefonu se párují přes bluetooth. Spolupracují pak s Androidem 4.4 a novějšími variantami. Ovládání hodinek probíhá přes kulatý LCD dotykový displej s průměrem 1,34” a rozlišení 300 x 300 Px. Bezproblémovou nositelnost zajišťuje třída odolnosti IP67. Hodinky by tedy měly vydržet ponoření pod hladinu vody až 30 minut. K hodinkám je možné připnout vyměnitelný pásek v barevné variantě černá nebo oranžová.

Xiaomi Huami Amazefit

Konstrukce hmotnost 51 g
pásek vyměnitelný, šíře 22mm
odolnost proti vodě IP67
Displej průměr 1,34”
rozlišení 300 x 300 px
Engine procesor dvoujádrový, 1,2Gh
paměť 512MB RAM, 4096MB vnitřní paměti
Baterie kapacita 280mAh
výdrž 5 – 11 dní podle zvoleného režimu
Senzory akcelerometr, GPS, senzor srdečního rytmu
Konektivita bluetooth 4.0
Kompatibilita Android 4.4 a novější

 

O Lion Mobile

Lion Mobile je ryze českou firmou zaměřenou na prodej a distribuci chytrých čínských telefonů ve středoevropském regionu. Je oficiálním distributorem značek Yi technology – startupu od Xiaomi, DOOGEE a THL. Telefony nabízené touto společností na evropském trhu prošly náročným testovacím procesem a mohou se tak pochlubit certifikáty CE. Firemní tým se skládá ze zkušených odborníků, kteří se čínským smartphonům věnují již několik let. Lion Mobile byl na českém trhu prvním distributorem, který nabídl čínské telefony DOOGEE, Vivo, Oppo a také Xiaomi. Firma všem těmto značkám zajišťuje servisní péči. Společnost Lion Mobile provozuje servery xiaomimobile.cz a yistyle.cz