Prémiový model Honor 8 Pro byl oficiálně představen světu

Praha, 5. dubna 2017 – Značka chytrých telefonů Honor ve středu 5. dubna globálně uvedla prémiový model Honor 8 Pro. Nový telefon s 5,7“ Quad HD displejem má duální fotoaparát nové generace, rychlou čtečku otisků prstů a nadprůměrný výkon.

Svými parametry nastavuje Honor 8 Pro laťku hodně vysoko, a to zejména vlajkovým lodím dalších výrobců.

Honor 8 Pro má přehledný 5,7“ Quad HD displej s rozlišením
2560 x 1440 px. Smartphone pohání osmijádrový procesor Kirin 960. Nadstandardní výkon však zaručuje především 6GB operační paměť, které sekunduje interní 64GB paměť. Dlouhou výdrž zajistí silná 4 000mAh baterie. Honor 8 Pro běží na nejnovějším Androidu 7.0 Nougat s nadstavbou uživatelského rozhraní EMUI 5.1.

Kovová záda telefonu zdobí duální fotoaparát nové generace. Jedná se
o kombinaci dvou 12MPx snímačů, jeden fotí v RGB, druhý monochromaticky. Hlavní dvojici fotoaparátů doplňuje přední 8MPx selfie kamera.

Honor 8 Pro disponuje také spolehlivou čtečkou otisků prstů ergonomicky umístěnou na zadní straně telefonu. Samozřejmostí je plná podpora LTE ve všech lokálních pásmech. Honor 8 Pro lze využít pro dvě SIM karty.

O podrobnějších technických specifikacích včetně informací
o dostupnosti na našem trhu a ceny vás budeme brzy informovat.  

O značce mobilních telefonů Honor

Honor je odvážná značka. Značka pro zákazníky, kteří se nebojí dělat věci jinak – proti zažitým konvencím. Honor přišel na trh s úplně novým obchodním modelem navrženým pro moderního zákazníka. Zařízení Honor spoluvytváří uživatelé v rámci modelu Consumer to Business. Značka vychází svým zákazníkům vstříc nejen designem konkrétních zařízení, ale také přímým distribučním modelem. Zákazník, který si zakoupí zařízení značky Honor, nezíská jen mobilní telefon. Získá dlouhotrvající svazek se značkou odhodlanou přispět ke splnění všech jeho potřeb ve světě moderních komunikací.

Více informací naleznete na www.hihonor.com nebo na našem Facebooku www.facebook.com/HonorCZSK.