Taxify expanduje do Paříže

Taxify, celoevropsky nejrychleji rostoucí platforma propojující cestující s řidiči, je od dnešního dne dostupná také v Paříži. Tisíce řidičů si již nainstalovaly aplikaci a jsou připraveni přijmout první jízdy.

2017-08-29 18_48_33-Taxify - Jízda na jedno kliknutí

V Paříži budou Taxify využívat jak licencovaní taxikáři, tak privátní řidiči. Taxify si od řidičů bere pouze 15% poplatek, zatímco konkurence jim účtuje 25 % z ceny jízdy. Díky tomu může Taxify nabídnout přijatelnější ceny pro zákazníky. Současně také řidičům zůstane více vydělaných peněz. Řidiči si v aplikaci mohou nastavit oblast, v níž chtějí přijímat zakázky. Díky této funkcionalitě nemusí kvůli práci odjíždět mimo okolí svého domova.

Díky spokojeným řidičům dostanou zákazníci kvalitnější službu. Taxify je přesvědčeno, že je potřeba se k řidičům chovat s respektem a je nutné jim umožnit vydělat si více peněz, než na kolik dosáhli u konkurenčních platforem. Kvalitní služby také nelze nabízet bez bezchybného zákaznického servisu, který je dostupný 24 hodin denně, sedm dní v týdnu.

Taxify působí již ve více než 20 zemích po celém světě a na všech trzích slavila úspěch díky svému férovému přístupu a transparentním službám.

“Paříž je velkým trhem s obrovským potenciálem pro privátní řidiče. Jsme rádi, že se Paříž stala dalším městem, kde můžeme naši službu nabídnout. Před naším příchodem jsme pozorně naslouchali jak řidičům, tak zákazníkům a jsme si jistí, že obě skupiny naše služby uvítají. Taxify do Paříže vstupuje jako největší evropská platforma na propojování řidičů s cestujícími a přináší možnost lepších výdělků pro řidiče a přijatelnější ceny pro cestující,” říká ke vstupu Taxify do Paříže Markus Villig, zakladatel a CEO Taxify.

O Taxify

Taxify je aplikace propojující řidiče s cestujícími. Vznikla v Talinnu, kde má také sídlo. V současné době působí ve více než 20 zemích v Evropě, na Blízkém východě, v Africe a  Střední Americe. Po celém světě pro Taxify pracuje tým přesahující 200 lidí. Mnozí z nich dříve působili ve firmách typu Skype, TransferWise nebo Google. Nyní je nejrychleji rostoucí aplikací svého druhu v Evropě. V srpnu 2017 Taxify ohlásila uzavření strategického partnerství s platformou Didi Chuxing. Jeho cílem je zvětšení tržního podílu v Evropě a Africe. Aplikace je dostupná pro mobilní zařízení s operačním systémem Android a iOS. Zakladatelem a CEO je Markus Villig.