CNPS5X Performa: chlazení prověřené v mnoha bitvách

19. 10. 2017 – (Zalman Tech Co., Ltd.) Výrobci počítačových komponent a periferií se neustále snaží navzájem předhánět a nabízejí stále nové produkty. Zalman nabízí také nová řešení, ale na druhé straně chce upozornit na produkty ze své nabídky, které se osvědčily a jsou stále skvělé pro mnoho počítačů. Jedním z takových produktů je chlazení CNPS5X Performa, kterého se dosud na českém a slovenském trhu prodalo více než 5 000 kusů.

Tento chladicí systém je vybaven třemi teplovodnými trubicemi a hliníkovým žebrováním pro efektivní odvod tepla. Chladicí efekt je zvýšen 92mm FSB ventilátorem. Výrobce tvrdí, že si chladicí systém CNPS5X Performa snadno poradí s horkým vzduchem, pracuje spolehlivě a dokáže automaticky upravit rychlost otáček ventilátoru podle teploty chlazeného procesoru.

Součástí dodávky je i teplovodivá pasta ZM-STG2M, která zvyšuje efekt chlazení. Instalace chladiče je snadná a nejsou potřeba speciální nástroje a nářadí.

O úspěchu toho modelu svědčí i prodejní čísla. CNPS5X Performa se stále dobře prodává. Celkem se na českém a slovenském trhu prodalo již více než 5 000 kusů.

Chlazení CNPS5X Performa je k dostání prostřednictvím sítě internetových obchodů a specializovaných prodejen. Doporučená koncová cena je 469 Kč včetně DPH

Technické údaje CNPS5X Performa

Použité materiály: hliník/měď

Otáčky ventilátoru: 1 350 ~ 2 700 rpm ± 10 %

Hluk: 20 ~ 32 dBA ± 15%

Ložiska: FSB (Fluid Shield Bearing)

Napájení: 12V

Rozměry: 127 × 64 × 134

—————————————————————

Jihokorejská společnost Zalman byla založena v roce 1999 a je známá výrobou počítačových dílů a periferií. V nabídce mimo jiné nechybějí velmi tiché chladicí systémy CPU a VGA, počítačové skříně a počítačové periferie nejvyšší kvality.