Aplikace Taxify je nově dostupná v Sydney

Aplikace Taxify, nejrychleji rostoucí platforma svého druhu v Evropě, začala působit v australském Sydney. Do aplikace se tam zaregistrovalo již více než 4 000 řidičů.

2017-08-29 18_48_33-Taxify - Jízda na jedno kliknutí

Taxify bude v Austrálii minimálně po dobu prvního měsíce jezdit s 50% slevou. Od uživatelů ze strany řidičů si strhává provizi pouhých 15 %, což je polovina toho, co si účtují konkurenční platformy. Taxify tak může nabízet levnější jízdy koncovým zákazníkům a řidiči si současně odnesou větší výdělek. Platforma také řidičům umožňuje vymezit si oblast, v níž chtějí nabírat zákazníky. Nemusejí tedy jezdit příliš daleko od domova.

Šťastní řidiči jsou předpokladem pro spokojené zákazníky. Taxify si řidičů váží, proto si s touto aplikací mohou ve srovnání s konkurencí vydělat víc peněz. Platforma jim také nabízí řadu funkcí, díky nimž mohou pracovat způsobem, který jim nejvíce vyhovuje. Taxify se rovněž stará o uživatele z řad cestujících a provozuje pro ně nepřetržitou telefonní zákaznickou podporu.

Taxify nyní funguje ve dvaceti zemích světa. Za svůj úspěch vděčí zejména férovému a transparentnímu přístupu.

Zakladatel Taxify a CEO Markus Villig k rozšíření služby do Sydney řekl: „Sydney je velké a pulzující město. Jsme velmi rádi, že právě Sydney se stalo prvním místem v této části světa, kde můžeme naši službu nabídnout. Věříme, že zdejší lidé konkurenční platformu uvítají. Naše podnikání zakládáme na férovosti a transparentnosti a to jak ve vztahu k řidičům, tak cestujícím. Právě díky tomu k nám za tak krátkou dobu přišlo tolik řidičů.”

Po Sydney hodlá společnost službu spustit také v dalších australských městech, například v Melbourne. V blízké době se chystá také na vstup do kanadského Toronta.

O Taxify

Aplikace Taxify vznikla v roce 2013 jako projekt Markuse Villiga, který v té době dokončoval střední školu a chystal se na vysokoškolské studium. V domovském Tallinnu mu ovšem chyběla aplikace umožňující snadné objednání taxi. Rozhodl se ji proto vytvořit. Své úspory vložil do počátků projektu.

Od té doby se mu podařilo vstoupit na deset převážně evropských trhů a od srpna 2015 poskytuje služby i v České republice. Aplikace Taxify je vyvíjena v Estonsku a je dostupná pro operační systémy  iOS a  Android.