Jacek Kowalak novým CEO společnosti Randstad Česká republika

Praha, 8. ledna 2018 – Pozici ředitele společnosti Randstad, globální i české dvojky na trhu personálních služeb, zastává od začátku ledna Jacek Kowalak. Kowalak přichází z polské entity společnosti, kde dosud zastával funkci ředitele divize Randstad Inhouse Services.

Jacek Kowalak (49) má dlouholeté zkušenosti z oboru, v pozici ředitele Randstad Inhouse Services a Randstad Payroll Solution v Polsku měl na starosti 70 firemních klientů a trh
o velikosti 175 milionů Euro. Před nástupem do Randstadu působil jako Sales Director
v nizozemské IT společnosti Exact Software v Polsku.

Randstad se za mé předchůdkyně ztrojnásobil a stal se dvojkou na českém trhu. Mým cílem je dále podporovat úspěšný obchodní růst. Aktuální vývoj na pracovním trhu, demografické prognózy i nové výzvy týkající se digitalizace společnosti přestavují velký potenciál pro rozvoj našich služeb,“ říká Jacek Kowalak, ředitel společnosti Randstad v České republice.

Dosavadní ředitelka společnosti, Hana Púllová, se bude věnovat vlastním projektům mimo Randstad.

O společnosti Randstad:

Společnost Randstad je druhým největším poskytovatelem personálně – poradenských služeb na světě. Má zastoupení ve 39 zemích, kde v 4752 pobočkách pracuje 32 280 zaměstnanců. Portfolio služeb Randstad zahrnuje klasické agenturní zaměstnávání, vyhledávání zaměstnanců na stálé pracovní úvazky, inhouse řešení a služby v oblasti HR. Randstad patří mezi top tři hráče na trhu v Nizozemí, Polsku, Portugalsku, Španělsku, Švýcarsku, Velké Británii, Německu, Argentině, Belgii, Lucembursku, Kanadě, Chile, Francii, Řecku, Indii a Mexiku. Významné podíly má rovněž na trzích v Austrálii, Japonsku
a Spojených státech. Randstad je dvojka na českém trhu, v České republice má více než 200 konzultantů a poskytuje služby v oblasti agenturního zaměstnávání, procesního řízení lidských zdrojů a vyhledávání lidí na stálé úvazky klientům prostřednictvím 22 pracovišť. Více informací na www.randstad.cz.