Jerguš Slota ředitelem mediálky Zenith

Jerguš Slota byl v únoru jmenován do pozice ředitele mediální agentury Zenith, která je součástí komunikační skupiny Publicis One, kde nahradil Davida Krňáka, který se na konci minulého roku stal chief media officer skupiny komunikačních agentur Publicis One.

Jerguš začínal v tehdejší ZenithOptimedia v roce 2011 na pozici media planner. Jako mediální plánovač se podílel na kampaních např. pro klienty Telefonica, Puma, Sberbank, Toyota, Nescafe Dolce Gusto, Omega Pharma nebo Raiffeisen stavební spořitelna. V posledních letech se věnoval hlavně strategickému plánování a business developement.

„Jerguš k nám do skupiny nastoupil již před 7 lety a stal se jednou z klíčových osobností Zenithu, proto jsme rád, že jsme novým ředitelem této agentury mohli jmenovat právě jeho,“ říká David Krňák, chief media officer skupiny komunikačních agentur Publicis One.

O společnosti Zenith

Zenith je agentura zaměřující se na návratnost investic. Spojujeme data, technologie a vynikající odborníky, abychom pátrali po nových příležitostech, řešili složité výzvy a rozšiřovali byznys našich klientů. Zenith je součástí Publicis Media, jednoho ze čtyř center Publicis Groupe [Euronext Paris FR0000130577, CAC40], a její kanceláře jsou součástí Publicis One. Máme více než pět tisíc vynikajících specialistů v devadesáti pěti zemích. Jsme odborníci na komunikace a plánování médií, obsah, performance marketing, optimalizaci výsledků, dat a analýzu. Zenith pracuje s předními světovými značkami, mezi něž patří Aviva, Coty, Kering, Lactalis, L’Oréal, Nestlé, Nomad Foods, Oracle, RB, SCA či 21st Century Fox.

O Publicis One

Publicis One je globální společnost, která funguje v oblasti komunikací na trzích malé a střední velikosti a spojuje pod jednou střechou všechny agenturní značky a odborné znalosti skupiny Publicis Groupe. Publicis One je vybudovaná okolo zájmů svých klientů a uznává současnou potřebu specializace a zároveň integrace, která se projevuje v současném marketingu. V čele společnosti Publicis One stojí Jarek Ziebinski, Global CEO. Společnost funguje napříč čtyřmi odvětvími Publicis Groupe: Publicis Communications (Publicis Worldwide s agenturami MSL, Leo Burnett, Saatchi & Saatchi a BBH), Publicis Media (Starcom, Zenith, Spark Foundry, Blue 449), Publicis.Sapient (DigitasLBi, SapientRazorfish, Sapient Consulting) a Publicis Health (Digitas Health, Publicis LifeBrands, Saatchi & Saatchi Wellness). Společnost Publicis One má více než 7 000 zaměstnanců ve 39 zemích v Latinské Americe a Evropě, na Středním východě a v Asii. Spojuje nás touha Publicis Groupe předávat klientům hodnotu hesla „V jednotě je síla“ („The Power of One“).