Limitovaná ochranná edice PocketBook Basic Touch 2

Lugano 2. 7. 2018 – Save & Safe edice klasické čtečky knih PocketBook Basic Touch 2 obsahuje komfortní ochranné slim pouzdro, které je pevně spojeno se čtečkou.

Čtečka je vybavena 6 palcovým E Ink Carta™ displejem a Wi-Fi modulem a patří mezi nejprodávanější modely v Evropě. Nabízí maximální volnost ve volbě elektronického obsahu, podporuje 17 textových a 4 obrazové formáty bez nutnosti konverze. Předinstalované služby Dropbox, Send-to-PocketBook a PocketBook Sync umožňují snadné a rychlé doručení e-knih do vašeho zařízení bez nutnosti připojení k PC. Do čtečky se vejdou tisíce elektronických knih, protože má 8 GB vnitřní paměť, rozšiřitelnou microSD kartou o dalších až 32 GB.

Hlavní vlastností nové speciální edice PocketBook Basic Touch 2 je skutečnost, že čtečka je pevně propojena s ochranným pouzdrem – další pouzdro již tedy k ochraně vašeho zařízení nepotřebujete. Ti, kteří přenášejí svou čtečku v tašce nebo batohu, se již nemusí strachovat o její bezpečnost. Díky pouzdru je neustále chráněna, i když leží například hned vedle klíčů, tužek nebo jiných tvrdých objektů.

Elegantní černé ochranné pouzdro je vyrobeno z pevného a lehkého syntetického materiálu. Jeho struktura je příjemně měkká, potažená ochrannou vrstvou, která zabraňuje poškrábání zadní části. Vnitřek je vyroben za sametového, prach odpuzujícího mikrovlákna. Čtečka je velmi lehká, společně s pouzdrem váží jen 230 gramů. Přední část ochranného krytu lze zcela překlopit na zadní stranu zařízení. To umožňuje uživateli pohodlně držet zařízení jednou rukou.

O PocketBooku

PocketBook je jedním z největších globálních výrobců prémiových čteček e-knih založených na technologii E Ink a tabletů se systémem Android. Společnost byla založena v roce 2007
a sídlí ve švýcarském Luganu. Výrobky PocketBook se prodávají ve 35 zemích celého světa, dosud se prodalo přes 3 miliony kusů. Díky kombinaci kvalitního hardwaru, unikátního softwaru
a ergonomického designu se čtečky PocketBook řadí k prémiovému segmentu trhu. Více info na www.pocketbook-int.com