Listopadové číslo časopisu Maminka přináší Nákupy s Maminkou a finále soutěže Maminka roku 2018

Největší vydání v roce, 308stránkové číslo časopisu Maminka, je právě v prodeji. Součástí vydání jsou slevové kupony na nákupní akci Nákupy s Maminkou, která bude probíhat od 8. do 11. listopadu. Listopadová Maminka je také speciální tím, že v ní vrcholí celoroční soutěž Maminka roku 2018.

Do Nákupů s Maminkou se letos zapojilo na 72 kamenných obchodů a e-shopů, v některý e-shopech bude slevová akce prodloužena a potrvá až do konce listopadu. Slevové kupony bude možné uplatnit v obchodech po celé ČR. A může se stát, že se během nakupování čtenáři potkají i s redakcí časopisu, která si výhodné nákupy až s 50% slevami nenechá ujít a o všem bude informovat na sociálních sítích a webu maminka.cz. Během Nákupů bude také možné objednat si zvýhodněné předplatné některých titulů z portfolia CNC.

Nákupní akce bude mít marketingovou podporu napříč všemi mediatypy. V rámci kampaně proběhnou TV a radiové spoty, kinoreklama v siti Cinestar,  outdoorové plochy ve vybraných krajských městech a samozřejmě podpora v printových a online titulech mediálního domu CNC.

Tohle číslo je pro nás exkluzivní hned v několika směrech – je narozeninové, největší v roce, přináší spoustu skvělých slev a vrcholí v něm soutěž Maminka roku, do které se zapojily naše čtenářky,“ dodává šéfredaktorka Alice Rossi.  

Na konci listopadu, ve středu 21. 11., proběhne v pražské restauraci Soho slavnostní vyhlášení soutěže Maminka roku 2018. Maminky budou oceněny ve třech kategoriích – Maminka podnikatelka, Maminka blogerka, Maminka hrdinka – a ta s nejvyšším počtem hlasů získá titul Maminka roku. Listopadovou obálku zdobí tři patronky této soutěže, kterými jsou Tamara Klusová, Andrea Růžičková Kerestešová a Marika Šoposká.

CZECH NEWS CENTER a.s. je nejsilnějším mediálním domem na českém trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje přes 3,7 milionu čtenářů tisku a více než 6,5 milionu návštěvníků internetu. Stovky tisíc dalších uživatelů využívají ostatní digitální produkty, služby a aplikace CNC.