E-shop Kasa.cz na Black Friday očekává trojnásobné tržby a sází na vlastní dopravu

Jeden z největších internetových obchodů Kasa.cz očekává v rámci výprodejů Black Friday, které vyvrcholí v pátek 23. listopadu, až trojnásobný nárůst prodeje proti běžnému období. Meziročně vzroste prodej o 35 procent.

Kasa.cz zaváží před Black Friday a v předvánočním období vybrané pobočky až třikrát denně sedm dní v týdnu. Z centrálního skladu vypraví každý den až 120 aut.

“Velcí smluvní dopravci a pošta nejsou při velkém zájmu zákazníků stoprocentně spolehliví, proto jsme se rozhodli zejména u rozměrnějších balíků víc sázet na vlastní dopravu Komfort. V rámci ní například velkou elektroniku nejen dovezeme, ale taky zapojíme. Přes Českou poštu pak vozíme spíše menší zásilky,” popisuje manažerka komunikace Kasa.cz Andrea Jankovcová.

Kasa.cz letos zvýšila počet výdejních míst KasaPOINT z 90 na 120, což jí umožní obsloužit více zákazníků než v minulém roce. Odhaduje přitom jejich nárůst o 28 procent. Výdej na KasaPOINTech je zdarma. Zároveň rozšiřuje svou vlastní dopravu Komfort, která slouží zejména pro zásilky větších rozměrů. Navýšila také počet skladníků přibližně o 40 procent.

Největší zájem v rámci Black Friday je o mobilní telefony, notebooky a z malých produktů kávovary, kuchyňské roboty a produkty osobní péče.

Díky službě “Dárky bez obav” si mohou zákazníci Kasa.cz zboží zakoupené mezi 22. říjnem a 24. prosincem nechat zdarma vyměnit, a to až do 13. ledna 2019.