IT veterán Ivo Kramoliš posiluje mezinárodní obchod technologické společnosti Clever Monitor

Praha, 11. března 2019 – Úspěšně rostoucí česká firma Clever Monitor zahajuje spolupráci se zkušeným IT veteránem Ivo Kramolišem, který se tak stane důležitým pilířem vedoucího týmu Clever Monitoru. Ivo přináší své bohaté zkušenosti od nadnárodních gigantů IBM, SAP či Microsoft. V Clever Monitoru bude mít na starosti budování globální obchodní strategie, spolupráci na řízení obchodních týmů v Evropě i v zámoří a dohled nad veškerými pobočkami společnosti.

„Spolupráce v Clever Monitoru je pro mě výzva. Vždy jsem se rád podílel na rozvoji mladých a nadějných společností s velkým potenciálem. Na naši spolupráci se proto velmi těším.  Pevně věřím a doufám, že zde budu vítanou posilou a že mé získané zkušenosti povedou ke globálnímu růstu společnosti,“ těší se Ivo Kramoliš, který má skutečně co nabídnout. Hovoří pěti jazyky a pracoval ve společnostech Siemens, IBM, SAP či Microsoft. Ivo Kramoliš čelil ve své kariéře mnohým dramatickým situacím, ať to bylo vedení restrukturalizace consultingu ve společnosti SAP a IBM.  Právě tuto zkušenost, rozvahu a vytrvalost přináší do velmi rychle rostoucího Clever Monitoru.

Po úspěchu na českém trhu rozšiřujeme svá působiště i do dalších částí světa. Ivo má mnoho zkušeností z nadnárodních firem, které budou hrát velkou roli právě v zahraniční expanzi. Věřím, že je pro něj nová pozice příjemnou výzvou, která ho bude bavit a naplňovat,“ těší se na spolupráci Jan Svoboda, CEO společnosti Clever Monitor.

Společnost Clever Monitor vyvíjí software pro marketingovou automatizaci Clever AIM, který umožňuje středním a velkým společnostem automatizovat široké spektrum marketingových aktivit. V současnosti se stala jedním z nejsilnějších hráčů na tuzemském trhu v oblasti automatizačních marketingových platforem a její růst pokračuje – úspěšně expanduje i do zahraničí. Právě na nastavení globální obchodní strategie, řízení obchodních týmů a zaštítění poboček v New Yorku, v Singapuru, v Paříži a v Dubaji se bude Ivo Kramoliš podílet.