Interaktivní TV lze nově sledovat i na multimediálním zařízení Apple TV

 

Výčet kompatibilních zařízení pro sledování Interaktivní TV, IPTV služby brněnské společnosti itself s.r.o., se rozrostl o další položku – multimediální centrum Apple TV.

 

Uživatelé Interaktivní TV si mohou v uvedeném zařízení stáhnout aplikaci a pro sledování využít stávající přihlašovací údaje ke službě. Interaktivní funkce zůstávají stejné jako u IPTV set-top-boxu Arris, který dále zůstává hlavním koncovým zařízením, ke kterému zákazníci získávají možnost sledovat televizi až na dalších 4 zařízeních (mobilní telefon, tablet, počítač, Samsung Smart TV a nově i Apple TV).

„Vyslyšeli jsme přání těch zákazníků, kterým je značka Apple blízká. Aplikace Interaktivní TV na tomto zařízení pracuje velice rychle a využívá nativní a doporučený vzhled Apple TV platformy,“ uvádí Martin Janda, technický ředitel společnosti itself s.r.o.

V multimediálních zařízeních Apple TV jsou dostupné i aplikace dalších nabízených IPTV služeb – tv2go (verze pro slovenský trh) a Selfnet TV (pro zákazníky značky Selfnet).

Společnost dále pracuje na dostupnosti IPTV služeb na dalších značkách chytrých televizorů a multimediálních zařízení.

 

  • O společnosti itself s.r.o.:

 

itself s.r.o. je ryze česká společnost působící již více než 27 let v oblasti telekomunikací. Společnost provozuje vlastní optickou páteřní síť o délce více než 2 200 km po celé České republice s datovými centry v Brně, Ivančicích a Ostravě. Projektuje a realizuje výstavbu telekomunikačních sítí. Z hlavní přijímací stanice distribuuje více než 400 televizních stanic, a to v podobě streamů nebo jako službu IPTV na klíč. Pod značkou Selfnet přináší internetové připojení a televizní vysílání do více než 40 000 domácností ve 47 městech a obcích jižní Moravy. Více informací na www.itself.cz.

O Interaktivní TV

Služba Interaktivní TV je určena všem českým poskytovatelům internetu (ISP), kteří by chtěli své portfolio služeb rozšířit o moderní televizní služby na bázi IPTV. S Interaktivní TV poskytovatel internetu nabídne svým zákazníkům sledování televize na set-top-boxu, mobilních zařízeních (s operačním systémem iOS nebo Android), počítači (PC nebo Mac), chytrých televizorech (Samsung Smart TV s operačním systémem Tizen) nebo multimediálních zařízeních (Apple TV) s využitím interaktivních funkcí. Službu je možné využít s vlastním názvem, logem a barevném provedení dle individuálních požadavků, v technicky totožné podobě. Více informací na www.interaktivni.tv.