Samsung představuje stylové příslušenství pro svoje nejnovější vlajkové lodi Galaxy Note10 a Note10+

Nechybí klasiky a nejnověji i 45W nabíječka s podporou rychlonabíjení.

Praha, 30. srpna 2019 – Samsung představuje stylové příslušenství, které je určeno pro nejnovější modely Galaxy Note10 a Note10+. Noví majitelé tak mohou vyjádřit svůj styl pouzdrem, které jim jejich novinku zároveň ochrání.

Zadní kryt LED Cover

Zadní kryt s LED diodami LED Cover rozzáří zadní část telefonu pomocí náladového světla a jednoduchých oznamovacích ikon. Je to originální kousek, který světelnými efekty a přizpůsobitelnými ikonami na zadní straně telefonu změní jeho design na hravý. Zadní kryt LED Cover je k dispozici v černé a bílé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 1 290 Kč.

Průhledné flipové pouzdro Clear View Cover

Flipové pouzdro Clear View Cover je nejen praktické, ale zároveň umožní přijímat hovory a ovládat hudbu, aniž by se musel otevírat obal. Na výběr je z černé, bílé, stříbrné, růžové a červené barvy pro model Galaxy Note10 a pro větší variantu Galaxy Note10+ z černé, bílé, stříbrné a modré barvy. Doporučená maloobchodní cena pouzdra je 1 290 Kč.

Flipové pouzdro LED View Cover

Praktické flipové pouzdro LED View Cover nabízí množství oznamovacích LED ikonek, které je možné si přizpůsobit podle svého vkusu. Upozorní tak na důležité notifikace. Na výběr je pro Galaxy Note10 z černé, bílé, stříbrné, růžové a červené barvy a pro Galaxy Note10+ z černé, bílé, stříbrné a modré barvy. Doporučená maloobchodní cena pouzdra je 1 490 Kč.

Kožené pouzdro Leather Cover

Luxusně zpracované kožené pouzdro Leather Cover je vyrobeno z telecí kůže a doplněné kovovými tlačítky. Takže prémiové zařízení nejen ochrání, ale zároveň bude stylově reprezentovat, protože je k dispozici v šesti barvách: černé, bílé, šedé, modré, béžové a červené. Doporučená maloobchodní cena je 1 190 Kč.

Silikonový kryt Silicone Cover

Jednoduchý a zároveň sametově hladký na dotek je silikonový kryt Silicone Cover. Ochrání smartphone a současně se komfortně drží v ruce. K dispozici jsou barvy černá, bílá, stříbrná, modrá, růžová a červená za doporučenou maloobchodní cenu 599 Kč. 

Ochranný zadní kryt Protective Standing Cover

Tvrzený ochranný zadní kryt se stojánkem Protective Standing Cover hravě odolá nárazům i vodě, a navíc podepře telefon ve dvou úhlech. Smartphone tak lze sledovat na šířku nebo absolvovat hovor na výšku, aniž by bylo potřeba smartphone držet v ruce. Pouzdro zvládne i drsnější zacházení, takže je vhodné například do přírody. Na výběr je z černé a stříbrné barvy. Doporučená maloobchodní cena je 899 Kč.

Průhledné pouzdro Clear Cover

Pro ty, kdo chtějí nechat vyniknout jedinečnému barevnému provedení telefonu je k dispozici pouzdro Clear Cover. Pouzdro je totiž průhledné, a barvy Aura Glow nebo Aura Black telefonů Galaxy Note10 tak mohou stále zářit. Doporučená maloobchodní cena je 399 Kč.

Nabíječka s podporou rychlonabíjení 45W

Novinkou je nabíječka, která podporuje 45W rychlé nabíjení. Při nabíjení Galaxy Note10+ se zvýší výkon pomocí technologie rychlého nabíjení Super Fast Charging 2.0 a je tak možné bez problémů a obavy fungovat další hodiny. Prodává se v černé a bílé barvě. Doporučená maloobchodní cena nabíječky je 999 Kč.

Bezdrátová nabíjecí stanice

Praktická bezdrátová stanice bude po prvním vyzkoušení již trvalou součástí každého pracovního stolu. Využívá technologii rychlého bezdrátového nabíjení Fast Wireless Charging 2.0 na bleskové doplnění energie a podpírání telefonu v optimálním úhlu, aby bylo možné pokračovat v chatování, sledování videí nebo hraní her. K dispozici je v černé a bílé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 1 999 Kč.

Duální bezdrátová nabíjecí podložka

Když je potřeba doplnit energii pro nový Galaxy Note10 a zároveň hodinky Galaxy Watch Active2, duální bezdrátová nabíjecí podložka zvládne nabíjet obě zařízení současně. Smartphonu dokonce umožňuje okamžitě doplnit energii pomocí technologie rychlého bezdrátového nabíjení Fast Wireless Charging 2.0. V prodeji je v černé a bílé barvě. Doporučená maloobchodní cena nabíjecí podložky je 1 499 Kč.

Adaptér USB-C na 3,5mm audio jack konektor

Pokud se někdo nechce vzdát svých oblíbených kabelových sluchátek, adaptér USB-C na 3,5mm audio jack konektor umožní používat je i nadále a bez kompromisů v audio kvalitě. USB-C konektor stačí připojit do Galaxy Note10 a do 3,5mm konektoru lze zapojit jakákoli oblíbená kabelová sluchátka. Adaptér je k dispozici v bílé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 299 Kč. 

Pero S Pen

Pokud vám nevyhovuje barva vašeho pera S Pen nebo se jen chcete odlišit, můžete si ho vyměnit za některou z dalších barev. K dispozici jsou červená, černá, modrá, stříbrná a růžová. Doporučená maloobchodní cena je 899 Kč.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.