256 GB pro váš iPhone

iXpand Flash Drive Go se značkou SanDisk rozšiřuje možnosti iPhonu  a ulehčuje přenos dat mezi jednotlivými zařízeními 

Praha – 19. listopadu 2019 – iXpand Flash Drive Go je nový flash disk se značkou SanDisk aktuálně uváděný na český trh. Disk umožňuje rozšířit ukládací kapacitu mobilních zařízení iPhone nebo iPad a usnadňuje přenos dat mezi jednotlivými zařízeními a počítačem. 

iXpand Flash Drive Go umožňuje snadno a rychle uvolnit místo na iPhonu a automaticky zálohovat fotografie, videa nebo kontakty. Díky druhému konektoru pro rozhraní USB 3.0 je možné přenášet digitální obsah z počítače nebo na něj. Pomocí aplikace iXpand™ app je možné dále rozšířit možnosti tohoto flash disku a využívat například automatické zálohování nebo chránit uložené soubory heslem.

Originální a odolný design, kovové tělo a černá barva v kombinaci se stříbrnou dělají z tohoto flash disku atraktivní a užitečné zařízení. iXpand Flash Drive Go má navíc očko pro zavěšení například na svazek klíčů, a především sklápěcí kryt, který chrání konektory USB 3.0 a Lightning. Díky tomu je snadné jej přenášet a mít svá data stále u sebe. iXpand Flash Drive Go umožňuje přehrávat uložené soubory přímo na iPhone. Snadno tak můžete přehrávat například své oblíbené filmy a mít stále volné místo v paměti iPhonu. Právě pořizované fotografie nebo video můžete naopak nahrávat přímo z telefonu na připojený flash disk a šetřit tak ukládací kapacitu iPhonu.

Cena a dostupnost: 

iXpand Flash Drive Go je dodáván ve dvou kapacitách. Model s 256 GB má doporučenou koncovou cenu 2 999 Kč včetně DPH. Model se 128 GB je k dostání od 1 699 Kč včetně DPH.

Western Digital vytváří ideální prostředí pro data. Společnost podporuje potřebné inovace, které pomáhají zákazníkům zaznamenávat a uchovávat stále rostoucí objem dat v jejich diversitě, a také nabízí možnost k uloženým datům snadno přistupovat a transformovat je. Kdekoli se data nacházejí, od pokročilých datových center přes mobilní snímače až po osobní zařízení, špičková řešení Western Digital poskytují nástroje, jak využít všech možností dat. Datacentrická řešení společnosti Western Digital jsou na trhu dostupná pod značkami G-Technology™, HGST, SanDisk®, Tegile™, Upthere™ a WD®.