Zkrácení doby dodání na 30 dní umožňuje zákazníkům společnosti Panasonic TOUGHBOOK rychlejší rozvoj

Doba dodání notebooků a tabletů Panasonic TOUGHBOOK se systémem Windows je v průměru 14 dní.

PRAHA, ČESKÁ REPUBLIKA. 27. listopadu 2019 – Iniciativa Panasonic TOUGHBOOK zkrátit doby dodání u 90% svých odolných notebooků a tabletů se u partnerů a zákazníků stává hitem. Nové doby dodání, které jsou nejlepší v oboru, se vztahují na všechny notebooky a tablety s výjimkou objednávek, které vyžadují zakázkovou úpravu na míru. Dodání populárních zařízení s operačním systémem Microsoft Windows v průměru proběhne za pouhých 14 pracovních dní.

V minulosti trvalo společnosti Panasonic doručení produktů až 90 dní od data objednávky, a to v důsledku vysokého podílu práce na zakázku a širokých možností konfigurace. Na základě projektu racionalizace dodavatelského řetězce v konfiguračním a servisním středisku European Toughbook se dodací doby zákazníkům výrazně zkracují na 30 dní. Týká se to celé produktové řady. Pouze u 10 % objednávek na zakázku zůstane dodací lhůta v rozmezí 60 až 90 dní.

Jon Atherton, ředitel CI-Distribution, distributora Panasonic TOUGHBOOK ve Spojeném království, uvedl: „Tyto nové dodací závazky jsou významnou podporou zákazníků Panasonic a jejich distribučních partnerů. Jelikož se podniky i nadále snaží zvyšovat produktivitu svých zaměstnanců s pomocí mobilní výpočetní techniky, je povzbudivé vědět, že si mohou objednat produkty TOUGHBOOK s veškerou možnou flexibilitou a funkčností a obdržet své zboží ve špičkovém časovém rámci.“

„Snížení dodacích dob nám výrazně pomohlo zlepšit rozvoj našeho podnikání a urychlit rozhodování našich zákazníků,“ řekl Antonio Blandino, obchodní ředitel PROJECT ADRIATICA, italského partnera Panasonic TOUGHBOOK.  

Kevin Jones, Managing Director Panasonic Mobile Solutions Business v Evropě, uvedl: „Toto je další významný úspěch v oblasti kvality služeb dodávek našich produktů. Naši zákazníci chápou, že dodání vysoce konfigurovatelného a odolného zařízení TOUGHBOOK, které se vyrábí, testuje a lze objednat v našem závodě, vyžaduje čas. Nicméně tyto nové špičkové termíny dodávek poskytují další tolik oceňovanou úroveň flexibility a schopnosti reagovat.“

20 let dokonalosti

Konfigurační a servisní centrum Panasonic nedávno oslavilo 20. výročí. Všechna zařízení Panasonic TOUGHBOOK jsou zde zkonstruována a testována na objednávku. Opravy a servis jsou poskytovány přímo v závodě spolu s týmem pro návrhy a řešení, který pomáhá zákazníkům vytvářet podniková řešení pro jejich mobilní pracovníky, která zvyšují produktivitu a snižují náklady.

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)
PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. S přibližně 350 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

Naším cílem je, aby spolu technologie neviditelně spolupracovaly a společnosti se tak mohly soustředit pouze na úspěch. Věříme, že by technologie měly především fungovat bez potíží. Podniky uspějí, pokud se budou moc zaměřit pouze na své zákazníky a všechny technologie jim budou nápomocny jako jeden celek. Proto jsme odhodláni vyvíjet produkty a řešení, které jsou tak samozřejmou součástí způsobu práce našich zákazníků, že jsou téměř neviditelné. Je to jako koňská síla v pozadí, která pohání obchodní úspěch. 

Společnost PSCEU se zabývá šesti kategoriemi produktů:

  • Broadcast & ProAV vám umožňuje vyprávět příběh prostřednictvím vysoce kvalitních produktů a řešení, které zajišťují hladký provoz a vynikající poměr ceny a výkonu v rámci celé řady dálkově ovládaných kamer, přepínačů, studiových kamer a ENG P2HD. Řada filmových kamer modelů VariCam a EVA1 zvládá nahrávání ve 4K a HDR (High Dynamic Range). Díky tomu jsou ideálním řešením pro kino, televizi, dokumenty a živou produkci.
  • Communication Solutions nabízí nejlepší telefonní systémy, terminálová zařízení SIP a profesionální „síťové“ skenery, díky kterým se můžete soustředit na komunikaci, nikoli na připojení. 

Computer Product Solutions poskytuje mobilním pracovníkům možnost pracovat kdekoli s řadou odolných notebooků Toughbook, podnikových tabletů Toughpad a elektronických systémů pro prodejní místa (EPOS). Společnost Panasonic byla v roce 2017 evropským lídrem a dosáhla tržního podílu 57 % v prodeji odolných notebooků

  • Industrial Medical Vision vyrábí aplikace pro různé segmenty včetně medicíny, biologických věd, ProAV nebo průmyslu. Produktové portfolio zahrnuje kompletní kamerové systémy a OEM kamerové systémy a vy tak můžete vidět to, co je lidskému oku téměř neviditelné. 
  • Security Solutions staví na tradici poskytování záznamů CCTV v průkazné kvalitě. Zajišťuje nejvyšší kvalitu obrazu za všech podmínek díky využití vysoce spolehlivých kamer s pokročilou technologií a systémům pořizování obrazového záznamu. Můžete se tak cítit v bezpečí.
  • Visual System Solutions nabízí nejširší řadu profesionálních displejů a projektorů a umožňuje profesionálům v oblasti audia a videa svobodně tvořit. S tržním podílem 39 % je lídrem na evropském trhu projektorů s vysokým jasem (Futuresource > 5 klm FR17, 3. čtvrtletí, mimo 4K a digitálního kina).

O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je světovým lídrem ve vývoji řady elektronických technologií a řešení pro zákazníky v oblasti spotřební elektroniky, zařízení pro domácnost, automobilového průmyslu a B2B. V roce 2018 společnost oslavila 100 let od svého založení. Nyní provozuje 582 dceřiných společností, 87 přidružených společností po celém světě a generuje konsolidované čisté tržby ve výši 62,5 miliard EUR za rok končící 31. března 2019. Společnost se napříč všemi divizemi snaží s použitím inovací vytvářet nové hodnoty. Díky svým technologiím chce vytvořit lepší svět a lepší život pro své zákazníky. Více o společnosti Panasonic najdete na: https://www.panasonic.com/global.