realme oficiálně oznamuje zcela nový vlajkový produkt – realme X50 Pro 5G – jejž představí na veletrhu MWC 2020

10. února 2020, Barcelona, Španělsko společnost realme, nejrychleji rostoucí značka chytrých telefonů, dnes oficiálně oznámila, že 24. února (UTC+01:00) představí ve španělské Barceloně na veletrhu MWC 2020 nový produkt pro platformu 5G, společně s tématem Rychlost budoucnosti. Debut zde čeká na první chytrý telefon 5G této značky realme X50 Pro 5G.

Společnost realme se veletrhu MWC, jenž představuje klíčovou událost v globální komunikační sféře, účastní poprvé. V roli celosvětového popularizátora sítí 5G se společnost realme drží svého hesla Dear to Leap“ a představí svůj první, zásadní produkt 5G – realme X50 Pro 5G – vybavený poprvé mobilní platformou Qualcomm Snapdragon 865 5G. Výrobce tak bude i nadále spotřebitelům přinášet nová překvapení.

Bude představen první chytrý telefon 5G s mobilní platformou Snapdragon 865 5G

Na čtvrté technologické konferenci Qualcomm Snapdragon na konci minulého roku firma Qualcomm oznámila, že realme se stane jednou z prvních značek chytrých mobilních telefonů s mobilní platformou Snapdragon 765G a Snapdragon 865 5G. 7. ledna 2020, byl v Číně oficiálně představen první smartphone realme 5G vybavený platformou Snapdragon 765G – „vlajková loď 5G Youthrealme X50 5G. Společně s celým průlomovým produktovým portfoliem se dočkal skvělých ohlasů od spotřebitelů. Společnost realme hodlá i nadále přinášet výrazné produkty a při své první účasti na veletrhu MWC představí svůj první produkt pro sítě 5G s mobilní platformou Snapdragon 865 5G realme X50 Pro 5G.

Jako mladá značka společnost realme výrazně usilovala o to stát se jedním z prvních výrobců chytrých telefonů s mobilní platformou Qualcomm Snapdragon 865 5G, což není vůbec snadný úkol. To vše také dokládá, že společnost realme navázala úzkou spolupráci s dodavatelskými řetězci zastoupenými firmou Qualcomm, což jí umožňuje okamžitě nabízet spotřebitelům na celém světě nejpokročilejší technologie a produkty.

realme se chce stát moderní technologickou společností, jež má „odvahu ke skoku“ a představí se na veletrhu MWC jako přední globální značka.

Od svého založení se společnost realme rozvíjí díky odvaze ke skokui vysoce konkurenceschopným chytrým telefonům. Podle globálních statistik agentury Counterpoint překročily celkové dodávky smartphonů značky realme ve 3. čtvrtletí 2019 hodnotu 10 miliónů kusů, což ji řadí na 7. příčku v celosvětovém kontextu. Ve srovnání se stejným obdobím roku 2018 zaznamenala společnost realme růst ve výši 808 % a stala se nejrychleji rostoucí značkou chytrých telefonů na světě. Současně realme jako globálně orientovaná společnost vstoupila na 25 trhů na celém světě, například do Číny, Indie, jihovýchodní Asie, Ruska, na Střední východ, do Evropy i dalších regionů, což jí dává globální charakter.

V roce 2020 bude společnost realme hrát roli „popularizátora technologické módy a zábavy“ a bude dbát na požadavky mladých zákazníků. Pomocí kombinace chytrých telefonů a umělé inteligence věcí (AIoT) dá společnost realme vzniknout mimořádně populárnímu a chytrému životu mladých zákazníků a poskytne spotřebitelům na celém světě moderní technologické produkty i překvapivé zážitky.

Zanedlouho vstoupí realme na scénu významné mezinárodní akce ve sféře komunikace – MWC 2020 – jako přední celosvětová značka smartphonů. Jelikož jde o mladou společnost, bude její přítomnost důležitým vyjádřením postoje „popularizátora moderních technologií“, což není jen významným krokem v budování značky realme, ale také zásadním začátkem nové cesty společnosti realme v roce 2020.

Další informace naleznete na stránkách www.realme.com

O společnosti realme

realme je technologická společnost, zaměřená na vysoce kvalitní technologické produkty a služby, v duchu hesla „Dear to Leap“. Firmu oficiálně založil 4. května 2018 Sky Li spolu se skupinou mladých lidí s bohatými zkušenostmi z odvětví chytrých telefonů. Společnost realme chce nabízet skvělý výkon, stylový design i kvalitní služby a zkoumat všechny možnosti technologických produktů. 

Podle agentury Counterpoint se společnost realme dostala ve 3. čtvrtletí 2019 do TOP 7 globálních značek chytrých telefonů. Jelikož počet registrovaných uživatelů dosáhl v současnosti 25 miliónů, jde o nejrychleji rostoucí značku smartphonů na světě.  

Firma realme již globálně pronikla na 25 trhů, například do Číny, Indie, jihovýchodní Asie, Evropy, Ruska, Pákistánu a Afriky.