Trend Micro je technologickým partnerem Google Cloudu pro rok 2019 v oblasti bezpečnosti

Ocenění je potvrzením bezkonkurenční hodnoty a kvality služeb poskytovaných společným zákazníkům

Praha, 16. dubna 2020 – Společnost Trend Micro, celosvětový lídr v oblasti bezpečnostních řešení, získala ocenění Google Cloud Technology Partner of the Year for Security pro rok 2019. Tento titul je potvrzením úspěchů společnosti Trend Micro v ochraně cloudových technologií Google i jejího vůdčího postavení v cloudové bezpečnosti. 

„Jsme velmi rádi, že naším technologickým partnerem roku pro oblast bezpečnosti je právě Trend Micro,“ řekl Kevin Ichhpurani, viceprezident divize Google Cloud pro globální ekosystém. „Organizace používající řešení Trend Micro Cloud One na technologiích Google Cloud mohou těžit z jednotné unifikované platformy, která zajišťuje ochranu kontejnerů, systémů, sítí i úložišť, a současně nabízí výhody globální a elastické infrastruktury Google Cloud.”

Zákazníci Google Cloudu využívající technologie Trend Micro již dlouho těží z výhod komplexního balíčku produktů a služeb, který zahrnuje infrastrukturu doplněnou o integrovanou a společně testovanou bezpečnost. Zákazníci tak mohou lépe a snadněji zajistit splnění bezpečnostních požadavků včetně těch, které vychází z legislativních předpisů. 

Jedním ze zákazníků, který využívá technologie obou společností, je ClearDATA. „Naši klienti se spoléhají na to, že ochráníme citlivé informace o jejich pacientech. Proto je pro nás velmi důležité udržovat technologické partnerství s firmami, díky kterým můžeme demonstrovat bezkonkurenční možnosti implementace, provozu i cloudové bezpečnosti. Spolupráce s Trend Micro a Google Cloud nám dává jistotu, že požadavky našich zákazníků umíme splnit,“ řekl Matt Ferrari, technologický ředitel a spoluzakladatel tohoto lídra v cloudové bezpečnosti, zajišťování souladu s předpisy a ochrany soukromí v oblasti zdravotní péče. 

Díky technologiím společnosti Trend Micro lze zajistit cloudovou bezpečnost jednoduše pomocí jedné jediné bezpečnostní platformy. Nedávno uvedené řešení Trend Micro Cloud One umožňuje sloučit ochranu systémů, container images, sítí, úložišť a aplikací i problematiku chyb v bezpečnostních nastaveních cloudů. 

„Vidíme, že naši zákazníci z celého světa využívají cloudové technologie společnosti Google a těží z výhod komplexního řízení zajišťovaného naším řešením Cloud One,” řekl Sanjay Mehta, hlavní vicepresident společnosti Trend Micro pro rozvoj podnikání a strategické aliance. “Titul technologický partner Google Cloudu pro rok 2019 v oblasti bezpečnosti je pro nás obrovským oceněním. Zejména pak proto, že mnoho poskytovatelů cloudových služeb nepřistupuje k bezpečnosti s náležitou pozorností a nevyužívá pro ochranu provozovaných aplikací moderní integrované bezpečnostní portfolio. Na ocenění jsme velmi pyšní a těší nás, že můžeme našim společným zákazníkům nabídnout v nadcházejícím období ještě více inovací.“

Pro všechny organizace, které mají zájem o zdokonalení své cloudové bezpečnostní strategie pomocí technologií společnosti Trend Micro – zejména pak pro zákazníky Google Cloudu – jsou k dispozici další informace a podrobnosti ZDE.

O společnosti Trend Micro

Společnost Trend Micro Incorporated, přední světový dodavatel kybernetických bezpečnostních řešení, pomáhá vytvářet prostředí pro bezpečnou výměnu digitálních informací. Naše inovativní řešení pro spotřebitele, podniky a veřejné instituce poskytují vícevrstvou ochranu datových center, cloudových prostředí, sítí a koncových bodů. Všechny naše produkty vzájemně spolupracují a sdílí poznatky o hrozbách. Díky tomu poskytují účinnější a rychlejší komplexní obranu s centralizovaným řízením a uceleným přehledem. Má přes 6000 zaměstnanců ve více než 50 zemích a disponuje nejvyspělejším globálním zpravodajstvím o počítačových hrozbách na světě. Trend Micro pomáhá chránit propojený svět. Další informace naleznete na stránkách www.trendmicro.com.