Český rezervační systém Reservio mezi globálními lídry – podle webu Crozdesk je druhým nejlepším na světě

Praha 7. srpna 2020 – Každý někdy zažil moment, že se nemohl dovolat kadeřníkovi nebo těžce domlouval vyhovující termín na masáž. Těchto nepříjemností jste díky Reservio, českému online rezervačnímu systému, ušetřeni. Platforma totiž umožňuje rezervovat různé druhy služeb pomocí několika málo kliknutí na webových stránkách nebo přímo v mobilní aplikaci. Malý startup původem z Brna pomáhá už od roku 2013 šetřit čas lidem ve více než 130 zemích světa. Jeho silné postavení na globálním trhu aktuálně potvrdil server Crozdesk, který se specializuje na hodnocení softwarů podle jednotlivých odvětví. V žebříčku dvaceti nejlepších softwarů ke sjednávání schůzek pro rok 2020 se Reservio umístilo na druhém místě. Český startup má tak potenciál stát se brzy světovou jedničkou.

„Máme z toho obrovskou radost. Fakt, že od titulu nejlepšího softwaru na sjednávání schůzek na světě nás dělí pouze jedna jediná příčka a za námi jsou globální společnosti, které jsme v začátcích vnímali jako nedostižitelné hráče, je neuvěřitelný pocit. Když jsme v roce 2013 s Františkem Mazuchem zakládali Reservio, věděl jsem, že začíná něco velkého. Netušil jsem však, jak rychle se dostaneme na výsluní. Kromě České republiky se nám podařilo získat spoustu uživatelů ve světě. Velký úspěch slavíme v Brazílii, kde systém využívají především podniky v oblasti krásy a zdraví. Naopak ve Španělsku z něj hlavně těží sportovní centra. Pro celý náš tým je to znamení, jak skvělou práci odvádíme,“ říká spoluzakladatel a CEO rezervačního portálu Reservio Boris Bošiak.

Jak si rezervovat služby přes Reservio? Stačí si zdarma stáhnout stejnojmennou mobilní aplikaci, která je k dostání na Google Play či AppStore. Po nainstalování si vytvoříte vlastní profil nebo se okamžitě přihlásíte pomocí facebookového účtu. Pak už si jednoduše můžete rezervovat jakékoliv služby v okolí – přes barbershopy, salony krásy, kosmetiku, kadeřnictví, masáže, jógu, fitness až po autoservisy nebo třeba fyzioterapeuty. Je úplně jedno, jestli je světlo, nebo tma, rezervace je možné provádět 24 hodin denně. Aplikace vás zároveň ušetří zdlouhavých telefonátů a nepříjemného domlouvání termínů. Díky recenzím od ostatních uživatelů víte, za jakou kvalitu služby skutečně platíte. Máte-li navíc problém s hotovostním placením na místě, přes službu Apple Pay lze službu zaplatit dopředu. V den rezervace si už jen bez starostí užíváte zážitek.

Více o Reserviu

Objednat se ke kadeřníkovi, na masáž nebo třeba na zahraniční konzulát, aniž je nutné zvedat telefon – to umožňuje Reservio, český online rezervační systém, se kterým se dá objednat téměř kamkoliv doslova pár kliknutí. Šikovná platforma pomáhá na jedné straně samotným podnikům, kterým zajišťuje pravidelný přísun nových i stálých klientů, a na druhé straně lidem, kteří se chtějí snadno a bez starostí objednat na vybrané služby v okolí. Stačí jen v kalendáři vybrat volný termín a čas. K tomu je nově možné použít také přehlednou mobilní aplikaci. Startup, který v roce 2013 založilo duo Boris Bošiak a František Mazuch, dnes funguje ve více než 130 zemích světa ve 12 jazykových mutacích.