Nové 4K ULED televizory Hisense U7QF i pro hraní her

Září 2020 – Hledáte dostupný televizor nabitý špičkovými technologiemi? Pak zbystřete, protože na trh přichází další řada chytrých TV Hisense s označením U7QF posílených o herní mód. Při Ultra HD rozlišení a obrazovce s úhlopříčkou až 165 cm nabízí skutečně velkorysé „plátno“ pro hraní her, přehrávání vlastního i sdíleného obsahu a samozřejmě i sledování televizního vysílání s možností tzv. upscalingu, tedy optimalizace vysílaného obrazu na 4K rozlišení. 

Tento univerzální televizor, podporující technologii Dolby Vision a Dolby Atmos známou z kin, však nadchne nejen hráče. 

Potěší všechny, kdo hledají kvalitní reprodukci obrazu a zvuku z různých zdrojů i TV vysílání ve vysoké kvalitě na velké obrazovce s úhlopříčkou až 163 cm. 

A s unikátní aplikací uefa.tv, kterou nabízí jako jediná na našem trhu, nadchne také skalní i sváteční  fotbalové fanoušky. Televizory řady U7QF v elegantním minimalistickém designu jsou již v prodeji ve velikostech obrazovky 50, 55 a 65 palců za doporučené ceny v rozmezí od 15 990 Kč až do 25 990 Kč. Nabízejí bezkonkurenčně nejlepší poměr ceny a výkonu ve střední cenové kategorii chytrých TV. Vyrábějí se v Plzni. Samozřejmě splňují nové standardy pro pozemní vysílání DVB-T2.

TV jako centrum multimediální zábavy

„TV se postupně stala hlavně multimediálním centrem zábavy pro přehrávání vlastního i sdíleného obsahu ve vysoké kvalitě. Právě na to Hisense sází. Prostřednictvím chytrých funkcí televizoru a nejnovější verze operačního systému VIDAA U4.0 s herním módem se můžete snadno, rychle a intuitivně připojit ke všemu, co máte rádi. TV bezdrátově přijímá data i v nových wifi standardech a umožňuje tak plynuleji zobrazovat například streamované filmy, videa a hry nebo fotografie ve velmi vysoké 4K kvalitě, a to i přes mobil. Systém disponuje i aplikací Facebook Live pro jednoduché zobrazení video obsahu ze sociální sítě. Přes aplikaci RemoteNOW jde také TV ovládat i mobilem vedle klasického dálkového ovladače,“ říká Tomáš Vratný, odborník značky Hisense.

Unikátní aplikace uefa.tv

Nové televizory jako jediné přinášejí něco, čemu těžko odolají srdce milionů fanoušků fotbalu po celém světě, naše fanoušky samozřejmě nevyjímaje: aplikaci uefa.tv. Jejím prostřednictvím jde sledovat pestrá škála předplaceného obsahu včetně záznamů a nejzajímavějších okamžiků zápasů, informací o hráčích i přístupu do toho nejlepšího videoobsahu v celé historii UEFA včetně strhujících fotbalových momentů.

Sáhněte si pro vítězství

Nové TV U7QF mají i další lákadlo, a tím je herní režim. Televizor se v tu chvíli promění v obří herní displej s velmi krátkou dobou odezvy. Vaše šance na legendární vítězství tak vzrostou – zvlášť, pokud máte rádi rychle se rozvíjejí konkurenční hry, kde je každá milisekunda drahá a rychlejší reakce vám dává šanci provést dobře načasovaný tah.  

Nové TV samozřejmě poslouží i pro přehrávání vašeho obsahu ve standardu až Dolby Vision® HDR, například  filmů na Ultra HD Blu-Ray, HDR her z Xboxu, PS4 apod. A samozřejmě také televizního vysílání ve vysoké kvalitě – včetně interaktivního přes tzv. „červené tlačítko“. Chytré TV Hisense U7QF tak nabízejí balíček špičkových funkcionalit za bezkonkurenční cenu ve střední cenové kategorii, kam se řadí.

Novinka roku 2020: Hisense 65U7Q

Designový 4K Ultra HD televizor Hisense 65U7Q s úhlopříčkou 65“ (165 cm) se může pochlubit špičkovými technologiemi i elegantním designem za skvělou cenu. Používá jako první ve své třídě přímé podsvícené celé ULED obrazovky pomocí Quantum Dot a technologii Local Dimming s 90 nezávislými stmívacími zónami, tzv. FALD (Full Array Local Dimming). Díky těmto technologiím dokáže věrně zobrazit nejširší škálu barev, hlubokou černou a bílé světlo o vysoké čistotě. 

Díky svým parametrům, chytrým funkcím a rychlému operačnímu systému VIDAA U4.0  nabídne intenzívní zážitky při hraní her, sledování sportovních přenosů i přehrávání vlastního nebo sdíleného obsahu. A samozřejmě i televizního vysílání v nejvyšší HDR kvalitě. Podporuje technologie Dolby Vision i Dolby Atmos, používané v kinech. 

Nabízí samozřejmě podporu pro řadu streamovaných služeb, včetně YouTube, Netflix a Amazon Prime. Umožňuje využívat i velké množství předinstalovaných aplikací včetně českých (VOYO, Filmbox Live, Lepší.TV, SLEDOVÁNÍ TV, Stream.cz ad.). Nově má i aplikaci Facebook Live.

Nová TV navíc také dobře vypadá – obrazovka s minimalistickým rámečkem je posazena na kovovém centrálním stojanu, který poskytuje solidní oporu a umožňuje skrýt kabely. TV lze samozřejmě instalovat i na stěnu. Vyrábí se v Plzni. 

Doporučená cena je 25 990 Kč.

O společnosti:

Skupina Hisense je předním celosvětově působícím výrobcem inovativního sortimentu technologických produktů, které výrazně zasahují do mnoha oborů spotřební elektroniky – konkrétně domácích spotřebičů, klimatizací, mobilních komunikačních zařízení nebo řešení pro infrastrukturu a zdravotnictví. Tato státem vlastněná čínská společnost s veřejně obchodovanými dceřinými společnostmi zaměstnává více než 80 000 pracovníků téměř po celé planetě. Působí prostřednictvím 54 zámořských obchodních společností, 12 výzkumných center a 14 výrobních závodů (včetně dvou v ČR) ve více než 130 zemích. 

V roce 2018 se společnost Hisense stala 100% vlastníkem skupiny Gorenje. Tato akvizice dále posílila pozici Hisense na evropských trzích, a také přinesla řadu synergií ve vývoji a výrobě, provozní efektivitě a distribuci. 

V České republice je společnost Hisense zastoupena od roku 2015, kdy byla otevřena továrna na výrobu plochých televizorů v Plzni.  Postavení si postupně buduje nejen v segmentu  televizorů s uhlopříčkou od 32″ až do 100″, vybavených patentovanou technologii ULED a všemi typy tunerů, ale i chladniček, praček a klimatizací. V dubnu roku 2019 přebrala společnost Gorenje spol s.r.o. prodejní a marketingové aktivity značky Hisense v České a Slovenské republice s cílem rozšířit okruh distribučních partnerů a využít synergii v marketingu a logistice. 

Více informací: http://www.hisense.cz/, http://global.hisense.com