razr 5G zachytí vaše nejlepší selfie pouze pomocí úsměvu

V uplynulém desetiletí jsme byli svědky velkého pokroku v oblasti technologií a inovací – zejména v odvětví mobilních telefonů, což nám umožnilo žít a spojovat se jako nikdy předtím, rozvíjet způsob tvorby a sdílet obsah.

První filozofie designu společnosti Motorola je založena na přímé zpětné vazbě od spotřebitelů a byla hlavním principem vývoje nového motorola razr 5G, jediného sklopného “véčkového” smartphonu, který je plně funkční při úplném zavření, a to díky inovativnímu displeji Quick View a nejpokročilejší selfie kameře na trhu1.

Zatímco slovo “selfie” se stalo součástí moderní hovorové řeči a do Oxfordského slovníku se oficiálně dostalo až v roce 2013, selfie jako taková vznikla už před téměř 200 lety. Podle statistik Google se od roku 2014 vyfotilo asi 93 milionů selfie fotek denně pouze na zařízeních Android2.

S přibývajícími selfie fotografiemi se pro spotřebitele stává vysoce kvalitní technologie předního fotoaparátu při výběru smartphonu jednou z hlavních priorit. A s nedávno uvedeným razr 5G jsme představili nejpokročilejší selfie kameru na trhu.

Přední displej Quick View má mnoho výhod, které jsou v rámci razr 5G jedinečné. 48 MPx fotoaparát s technologií Quad Pixel3 uživatele nezklame a pokaždé pořídí působivé selfie fotky. Hlavní snímač s rozlišením 48 MPx snímá ostré a živé fotografie se 4x větší citlivostí na slabé světlo, aniž byste zařízení vůbec museli otevřít. 

S razr 5G roztřesené ruce nezpůsobí rozmazané selfie. Optická stabilizace snímku (OIS) automaticky kompenzuje rozmazání fotografií a videí, které vzniká v důsledku nežádoucího pohybu fotoaparátu, takže jsou detaily i za zhoršených světelných podmínek, kdy expozice trvá déle, jasné a viditelné.

Technologie laserového automatického zaostřování navíc využívá pokročilý snímač TOF (Time of Flight), který pomáhá fotoaparátu rychle zaostřit na objekt v podmínkách se slabým osvětlením. Je ultrarychlý a super přesný, takže vám nikdy neunikne žádný snímek.

Při velmi špatných světelných podmínkách nabízí fotoaparát režim Nočního zraku, který zvýrazňuje více detailů ve tmě. Kombinací více snímků v různých expozicích získáte jasné a živé fotografie s ohromující čistotou a přesnějšími barvami.

Přístup k fotoaparátu je také jednoduchý – stačí potáhnout prstem. Když je váš razr 5G zavřený a odemčený, otevřete fotoaparát potažením doprava nebo pomocí rychlého snímání otočením zápěstí. S funkcí Automatické zachycení úsměvu nemusí uživatelé ani stisknout tlačítko na pořízení fotografie – jednoduše se usmějí a zařízení za ně automaticky pořídí selfie.

Tento jedinečný hardware je podporován stejně inovativním softwarem. razr 5G byl zkonstruován a navržen s funkcemi pro zvýšení kreativity snímání selfie. Díky režimům fotoaparátu, jako jsou Skupinová selfie, Režim portrét a Zvýrazněná barva, je jednodušší i focení selfie, a to díky interaktivnímu displeji telefonu razr 5G a nejpokročilejší selfie kameře na trhu.

Další informace o razr 5G najdete na našem webu

Dostupnost

razr 5G je v České republice dostupný od 39 990 Kč. Úplné informace o cenách a technické údaje naleznete na webové stránce. Fotografie najdete zde (Při stahování obrázků nebo videí souhlasíte s našimi licenčními podmínkami).

Právní vyloučení zodpovědnosti 

1 Na základě následující jedinečné kombinaci funkcí, kterou nenajdete v jiných telefonech; velká velikost snímače (1 / 2.25 “), velká velikost pixelů Quad Pixel (1.6um), široká clona (f / 1.7), vysoké rozlišení snímače (48MP Quad Pixel), optická stabilizace obrazu a snímač měření vzdálenosti (TOF).

2 https://www.bizjournals.com/sanjose/news/2014/06/25/google-divulges-numbers-at-i-o-20-billion-texts-93.html

3 48 MPx snímač kombinuje čtyři pixely do jednoho velkého čtyřnásobného a vytváří tak fotografii s 12 MPx rozlišením.

Motorola razr 5G se bude v Severní Americe nazývat “motorola razr”.

MOTOROLA, stylizované logo M, skupina MOTO a skupina značek MOTO jsou ochranné známky společnosti Motorola Trademark Holdings, LLC. Google a Android jsou ochranné známky společnosti Google, LLC. Qualcomm Snapdragon je produktem společnosti Qualcomm Technologies, Inc. a / nebo jejích dceřiných společností. Qualcomm a Snapdragon jsou ochranné známky společnosti Qualcomm Incorporated, registrované v USA a dalších zemích. Všechny ostatní ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků. © 2020 Motorola Mobility LLC. Všechna práva vyhrazena.

O společnosti Motorola

Společnost Motorola Mobility LLC byla zakoupena holdingem Lenovo Group v roce 2015. Motorola Mobility je stoprocentní dceřinou společností Lenovo a má na starosti navrhování a výrobu všech mobilních telefonů značky Moto.

O společnosti Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je společnost s hodnotou 50 miliard USD, která se nachází v žebříčku Fortune Global 500, zaměstnává 57 000 lidí a podniká na 180 trzích po celém světě. Soustředíme se na jasnou vizi přinášet inteligentnější technologie pro všechny, vyvíjíme technologie, které mění svět a vytvářejí inkluzivnější, důvěryhodnější a udržitelnější digitální společnost. Vývojem, designováním a budováním nejkomplexnějšího portfolia inteligentních zařízení a infrastruktury jsme lídrem inteligentní transformace, abychom vytvořili lepší zážitky a příležitosti pro miliony zákazníků z celého světa. Pro více informací navštivte www.lenovo.com, sledujte nás na LinkedInu, Facebooku, Twitteru, Instagramu, Weibo, přečtěte si o nejčerstvějších novinkách prostřednictvím našeho Storyhubu.