Samsung představuje novou barevnou verzi tabletů Galaxy Tab S7 a Tab S7+, tmavomodrou variantu Mystic Navy

Modely Tab S7 a Tab S7+ v provedení Mystic Navy jsou vybaveny novým uživatelským rozhraním One UI 3, které vylepšuje jejich kompatibilitu s jinými přístroji ekosystému Galaxy 

Praha 16. února 2021 – Společnost Samsung Electronics představuje novou verzi tabletů Galaxy Tab S7 a Tab S7+ v tmavomodrém provedení Mystic Navy. Portfolio špičkových zařízení Samsung v atraktivních barvách se tím zase o něco zvětšuje a uživatelé mají další možnost kreativního vyjádření. K přednostem nových tabletů patří i nejnovější uživatelské rozhraní One UI 3 a displej s obnovovací frekvencí 120 Hz. Díky bohaté funkční výbavě se zájemci o Galaxy Tab S7 nebo S7+ můžou těšit na jedinečné zážitky v rámci rozsáhlého propojeného ekosystému Samsung Galaxy. Tablety Galaxy Tab S7 a S7+ budou dostupné v České republice od 19. února, jejich doporučená maloobchodní cena začíná na 18 999 Kč a spuštění prodeje doprovází zajímavá promo akce, v jejímž rámci lze získat ochranné pouzdro bez příplatku nebo sluchátka Galaxy Buds+ se slevou 50 %. 

„Tablety Samsung Galaxy Tab S7 a Tab S7+ v tmavomodrém provedení Mystic Navy opět o něco rozšiřují možnosti kreativního vyjádření uživatelů,“ říká Tomáš Balík, ředitel divize mobilních zařízení Samsung Electronics Czech and Slovak. „Zásluhu na tom mají především vynikající technické parametry a funkce modelů Tab S7 a Tab S7+, které už jejich majitelé nějakou dobu spokojeně využívají. Nová barevná varianta Mystic Navy jen potvrzuje naše odhodlání nabízet špičkové přístroje, které nejen skvěle fungují, ale také výborně doplňují osobnost svých majitelů.“ 

ModelBarvaMaloobchodní doporučená cena
Galaxy Tab S7 Wi-FiMystic Navy (Tmavě modrá)18 999 Kč
Galaxy Tab S7 LTEMystic Navy (Tmavě modrá)21 999 Kč
Galaxy Tab S7+ Wi-FiMystic Navy (Tmavě modrá)24 999 Kč
Galaxy Tab S7+ 5GMystic Navy (Tmavě modrá)29 999 Kč

Spuštění prodeje nové barevné varianty tabletů doprovází v České republice i zajímavá promoakce, která se vztahuje na všechny tablety Tab S7 nebo Tab S7+ bez ohledu na barevnou variantu. Pokud si na e-shopu www.samsung.cz v období 19. 2. až 5. 3. zakoupíte Tab S7 nebo Tab S7+, můžete si vybrat ze dvou bonusů – buď ochranné pouzdro v libovolné barvě (bez příplatku) nebo sluchátka Galaxy Buds+ v černé barvě se slevou 50 %.

Skvělé parametry do každé situace

Nové uživatelské rozhraní One UI 3, oficiálně představené na akci Galaxy Unpacked 2021, umožňuje uživatelům snadné bezdrátové propojení tabletů s novými telefony řady Galaxy S21 a sluchátky Galaxy Buds Pro. Dohromady fungují ještě lépe než dřív, což je skutečně jedinečný uživatelský zážitek – třeba texty a fotografie lze mezi telefony a tablety přenášet bez jakýchkoli problémů během okamžiku. Kromě toho nová verze software One UI umožňuje využít displej tabletu Galaxy Tab S7 nebo S7+ coby rozšířenou pracovní plochu monitoru počítače či notebooku. 

Nové způsoby kreativního vyjádření

Máte kreativní sklony? Pak je pro vás Galaxy S7 nebo S7+ ideálním společníkem – dnes ostatně víc, než kdykoli jindy potřebujeme čas od času vypnout a věnovat se svým koníčkům a vášním. Galaxy Tab S7 i S7+ jsou v provedení Mystic Navy vybaveny displejem s obnovovací frekvencí 120 Hz. Displej modelu Tab S7 měří 11 palců neboli 27,9 cm a je vybaven technologií LTPS TFT, verze Tab S7+ má displej typu Super AMOLED s úhlopříčkou 12,4 palců (31,5 cm). V obou případech se tedy můžete těšit na hraní v cloudu i streaming filmů či seriálů ve vysokém rozlišení. Svět zábavy, ať už jde o hry, kreslení či jiné kreativní činnosti, čeká s novými tablety jen na vás. 

Rozsáhlý vyspělý ekosystém pro každý den 

Tablety Galaxy Tab S7 či S7+, které jsou nyní k dispozici ve čtyřech atraktivních barevných variantách, lze bez potíží bezdrátově propojit s dalšími zařízeními Samsung Galaxy. Například funkce Auto Switch umožňuje připojit sluchátka Galaxy Buds Pro k několika různým zařízením a snadno a rychle mezi nimi přepínat. Pokud například sledujete na tabletu Tab S7/S7+ film nebo posloucháte hudbu a někdo vám volá na telefon Galaxy, sluchátka se automaticky přepnou na telefon, abyste mohli hovor přijmout. Ekosystém Galaxy tak nabízí jedinečné uživatelské zážitky díky propojeným přístrojům všeho druhu, což výrazně podporuje kreativitu i produktivitu. 

Další informace o modelech Galaxy Tab S7 a S7+ a o celém portfoliu Samsung Galaxy najdete na stránkách www.samsungmobilepress.com.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými převratnými myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení, digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Samsung je podle žebříčku Interbrands z roku 2020 pátou nejhodnotnější značkou světa s hodnotou 62,3 miliardy USD. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.

Technické specifikace 

Model  Tab S7+ Tab S7
Rozměry 285,0 x 185,0 x 5,7 mm253,8(š) x 165,3(v) x 6,3 mm
Dotykové pero S Pen (BLE)Délka: 147 mm*Délka: 147 mm*
Průměr: 8,2 mm**Průměr: 8,2 mm**
Hmotnost: 8 gHmotnost: 8 g
*Délka se uvádí včetně špičky pera*Délka se uvádí včetně špičky pera
**Maximální průměr **Maximální průměr 
Hmotnost 575 g (Wi-Fi, 5G)498 g (Wi-Fi), 500 g (LTE)
Displej 12,4″*11”*
2800×1752 (WQXGA+) technologie Super AMOLED, až 120 Hz2560×1600 (WQXGA) LTPS TFT, až 120 Hz
* Rozměr displeje představuje úhlopříčku obdélníku bez zaoblených rohů. Skutečná zobrazovací plocha je vzhledem k zaobleným rohům menší. * Rozměr displeje představuje úhlopříčku obdélníku bez zaoblených rohů. Skutečná zobrazovací plocha je vzhledem k zaobleným rohům menší.
Operační systém Android 10Android 10
Procesor 7nm 64-bit Octa-Core 7 64-bit Octa-Core 
*3,0 GHz (max. taktovací frekvence) + 2,4 GHz + 1,8 GHz*3,0 GHz (max. taktovací frekvence) + 2,4 GHz + 1,8 GHz
Barevné varianty* Mystic Black (černá), Mystic Bronze (bronzová), Mystic Navy (tmavomodrá)Mystic Black (černá), Mystic Bronze (bronzová), Mystic Navy (tmavomodrá)
*Dostupnost jednotlivých barevných variant závisí na státu, regionu a mobilním operátorovi.* Dostupnost jednotlivých barevných variant závisí na státu, regionu a mobilním operátorovi.
Paměť*6 GB + 128 GB, paměťová karta microSD** až 1TB6 GB + 128 GB, paměťová karta microSD** až 1TB
** Úložný prostor se může lišit podle trhu, modelu, barvy a mobilního operátora. Skutečná kapacita úložného prostoru závisí na předinstalovaném software.** Úložný prostor se může lišit podle trhu, modelu, barvy a mobilního operátora. Skutečná kapacita úložného prostoru závisí na předinstalovaném software.
**Paměťové karty MicroSD se prodávají samostatně.**Paměťové karty MicroSD se prodávají samostatně.
Fotoaparát Zadní stranaHlavní fotoaparát 13 MPix, ultraširoký modul 5 MPix + bleskHlavní fotoaparát 13 MPix, ultraširoký modul 5 MPix + blesk
Přední strana8 MPix8 MPix
AudioReprosystém AKG, Dolby Atmos®Reprosystém AKG, Dolby Atmos ®
KonektoryUSB-C 3.2 Gen 1 (DP Out)USB-C 3.2 Gen 1 (DP Out)
SenzoryAkcelerometr, kompas, gyroskop, Hallův senzor, senzor okolního světlaAkcelerometr, kompas, gyroskop, Hallův senzor, senzor okolního světla
Bezdrátová konektivita 5G*LTE
Wi-Fi 6 (802.11 a/b/g/n/ac/ax)Wi-Fi 6 (802.11 a/b/g/n/ac/ax)
Wi-Fi Direct, Bluetooth® v5.0Wi-Fi Direct, Bluetooth® v5.0
* Vyžaduje optimální připojení 5G. Služby 5G jsou k dispozici jen v lokalitách, kde je tato technologie v provozu, ve státech, které jsou s 5G kompatibilní. Skutečná rychlost závisí na zemi, operátorovi a prostředí. 
**Dostupnost závisí na zemi.**Dostupnost závisí na zemi.
Baterie*10 090 mAh (podporuje rychlé dobíjení 45 W Super Fast Charging**)8 000 mAh (podporuje rychlé dobíjení 45 W Super Fast Charging**)
* Typická hodnota podle nezávislých laboratorních testů. Typickou hodnotou se rozumí průměrná odhadovaná hodnota vzhledem k odchylkám kapacity baterie u testovaných vzorků podle standardu IEC 61960. * Typická hodnota podle nezávislých laboratorních testů. Typickou hodnotou se rozumí průměrná odhadovaná hodnota vzhledem k odchylkám kapacity baterie u testovaných vzorků podle standardu IEC 61960. 
**Nabíječka s parametry 45 W a 25 W se prodává samostatně.**Nabíječka s parametry 45 W a 25 W se prodává samostatně.
Biometrická autentifikaceČtečka otisků prstů na displeji Čtečka otisků prstů na boční straně
Příslušenství*S Pen (BLE, součást balení) **, ochranné pouzdro, ochranný kryt s klávesnicí S Pen (BLE, součást balení) **, ochranné pouzdro, ochranný kryt s klávesnicí 
*Příslušenství se prodává samostatně.*Příslušenství se prodává samostatně.
** Dotykové pero S Pen se prodává i samostatně. Dostupnost se na jednotlivých trzích liší.** Dotykové pero S Pen se prodává i samostatně. Dostupnost se na jednotlivých trzích liší.