Lékárna.cz doveze léky na Chrudimsku lidem až domů

Chrudim (20. července 2021) – Nejen léky, které předepíše lékař, ale i další produkty pro zdraví doveze svým zákazníkům na Chrudimsku Lékárna.cz ve spolupráci s Lékárnou Prima. „Máme pár desítek zákazníků, kteří mají potíže s pohybem, nebo se necítí dobře, nemají nikoho, kdo by jim léky vyzvednul. Takové situace jsou v životě běžné a protože jsme tady na Chrudimsku doma,  chováme se jako členové rodiny a rádi z Lékárny Prima dovezeme nemocným léky, které jim lékař předepsal. A nyní i cokoli dalšího, co pro svoje zdraví potřebují,“ říká Karel Klodner, ředitel Lékárna.cz, největší lékárny na českém internetu. 

Dovážkovou službu Lékárna.cz ve spolupráci s lékárnou Prima spustila pro Chrudimsko jako výpomoc  v období omezeného pohybu v období pandemie a nyní ji rozšířila a rozváží zájemcům po Chrudimsku až domů i jejich objednávky z největší internetové lékárny www.lekarna.cz. „Doručování až na práh domova se v době covidové stalo skoro samozřejmostí, a tak jsme na tento doručovací servis přešli v rámci celého našeho sortimentu. Naši zákazníci tady na Chrudimsku nemusejí kvůli zdraví nikam chodit, ochotně se o ně postaráme. Zatím je to služba jenom pro Chrudimsko, rozšíření máme v plánu. Zákazník získá hned několik výhod: z domova objedná a domů mu zboží dovezeme podle dohody o čase doručení,a  pokud potřebuje lék na recept, kontaktuje ho lékárník z Primy, se kterým se může individuálně poradit o výši doplatku a dalších souvislostech s léčbou. Nejpozději druhý den všichni dostanou domů to, co potřebují,“ dodává K. Klodner.

Dovážka se automaticky nabízí zákazníkům při objednávce podle místa doručení, při objednávce nad 299 Kč je zdarma a při nižší ceně za dovoz až domů zaplatí zákazník stejně jako za jiný způsob doručení, tedy 29 Kč. Na dovoz léků si na Chrudimsku postupně zvykají, zájem o dovoz až domů meziměsíčně roste o desítky procent a Lékárna.cz každý týden rozváží víc než stovku objednávek s léky na precept i bez. Léky i zásilky doveze nejpozději do druhého dne, pečlivě zabalené a ošetřené při rozvozu tak, aby byly doručeny bez jakékoli újmy. „Moderní lékárenství není jen o prodeji krabiček s léky, ale hlavně o službě lidem, ať jsou v jakékoli životní situaci či zdravotní kondici,“ říká Vladimír Finsterle, zakladatel a majitel Lékárna.cz.

Lékárna.cz je největší lékárna na českém internetu s více než 20letou zkušeností a má největští nabídku přípravků pro zdraví a krásu počínaje léčivými přípravky, vitamíny a doplňky stravy přes kosmetiku, kontaktní čočky, dentální hygienu, zdravé potraviny, diety a sportovní výživu, přístroje pro zdraví, zdravotnické pomůcky, péči o dítě i o seniory. Lékárna Prima je kamenná lékárna, která sídlí ve Fibichově ulici v Chrudimi a je mj. i výdejním místem pro Lékárna.cz.

 Návod pro dovážku i doručovací okruh najdete zde.

O Lékárna.cz: Získala Cenu kvality v anketě ShopRoku 2017, dlouhodobě se umisťuje v soutěži Heureka na předních místech. „Na konci všech našich aktivit vždycky musí být šťastný klient, ať už jím je pacient, zákazník nebo zaměstnanec,“ zdůrazňuje PharmDr. Vladimír Finsterle, zakladatel a majitel společnosti Pears Health Cyber, která Lékárna.cz provozuje.