Tech Data rozšiřuje e-shop pro partnery, nově nabídne vybrané produkty HPE a Lenovo ISG

Praha, 13. září 2021 – Distributor Tech Data od 13. září nabízí partnerům flexibilnější způsob objednávání zboží HPE a Lenovo ISG. Nabídka vybraných produktů uvedených výrobců bude nově dostupná prostřednictvím e-shopu InTouch. Partneři díky tomu získají rychlejší a jednodušší přístup ke skladovým zásobám zboží v českém distribučním skladě za dlouhodobě výhodné ceny.

„Novinka přinese našim obchodním partnerům jasnou konkurenční výhodu. Budou schopni nabídnout svým zákazníkům servery, storage, síťové produkty a komponenty v extrémně krátkých dodacích lhůtách. Nákup pomocí e-shopu dává okamžitý přehled o ceně a dostupnosti produktů a nevyžaduje složitou komunikaci, přípravu nabídek a podobně. Vyberete, kliknete a zboží je na cestě k vám,“ vysvětluje Pavel Klimuškin, Value Added Distribution Director, Tech Data. 

Rozšíření prodeje produktů přes e-shop reflektuje vývoj trhu v posledních letech, kdy dochází ke stírání hranice mezi value-added a broadline distribucí. Tech Data díky aktuální novince nabídne partnerům výhody obou tradičních přístupů: tedy rozsáhlou předprodejní podporu expertů svého týmu v kombinaci s okamžitou skladovou dostupností. 

V oblasti produktů HPE nabízí Tech Data prostřednictvím InTouch vybrané modely serverů, diskových polí, síťových produktů HPE Aruba a komponentů, které jsou vhodné pro SMB trh. 

V kategorii Lenovo jde v první fázi o nejžádanější produkty, zejména servery, storage a komponenty skladově dostupné v České republice, jejichž nabídka se bude podle zájmu partnerů a obrátkovosti skladu postupně rozšiřovat. 

Tech Data také spustí motivační kampaň pro partnery, která má podpořit jejich obchody realizované přes InTouch.

Tech Data působí na českém trhu prostřednictvím dvou samostatných právních subjektů – Tech Data AS Czech s.r.o. a Tech Data Distribution s.r.o. Pro nákup HPE a Lenovo produktů v e-shopu InTouch je třeba mít uzavřenou dealerskou smlouvu s oběma subjekty.

# # #

O společnosti Tech Data

Společnost Tech Data spojuje svět pomocí technologií. Nabízíme nejen komplexní portfolio produktů, služeb a řešení, ale také vysoce specializované dovednosti a odborné znalosti v oblasti technologií nové generace. To našim distribučním partnerům umožňuje uvádět na trh produkty a řešení, které svět potřebuje k tomu, aby se mohl spojit, růst a prosperovat. Společnost Tech Data se nachází na 90. příčce žebříčku Fortune 500® a celých 11 let v řadě si od magazínu Fortune vysloužila titul jedné z nejobdivovanějších společností na světě. Chcete se dozvědět více? Pak navštivte naše webové stránky www.techdata.com nebo nás sledujte na sociálních sítích Twitter, LinkedIn, Facebook a Instagram.