Tech Data obhájila ocenění Distributor roku HPE

Praha, 13. června 2022 – Společnost Tech Data – A TD SYNNEX Company obhájila loňské prvenství a získala ocenění Distributor roku 2021 společnosti Hewlett Packard Enterprise (HPE). Vavříny převzala Tech Data na setkání „HPE Partnerské dny“ již po čtvrté za sebou.

Ocenění na zámku Zbiroh za Tech Data převzali Country Manager Pavel Salák a Jan Rosenbaum, Business Unit Manager (divize HPE). Za HPE jej předávali Jan Kameníček, Managing Director společnosti HPE ČR a Jan Joska, Channel & SMB Sales Manager HPE ČR. Společnost Tech Data je distributorem společnosti HPE Česká republika od roku 2010.

„Každá obhajoba je náročná, obzvlášť v době, která je pro IT sektor velmi složitá. O to víc si ocenění vážíme. Poděkování patří HPE a celému HPE týmu v Tech Data. A pochopitelně také, našim partnerům a zákazníkům, bez jejichž přispění bychom cenu nemohli získat,“ uvedl Jan Rosenbaum.

„Celému HPE týmu v Tech Data moc gratuluji a děkuji za spolupráci. Obhajobou titulu Tech Data potvrdila, že partnerům HPE dlouhodobě poskytuje perfektní služby,“ dodal Jan Joska. 

O společnosti Tech Data

Tech Data – A TD SYNNEX Company (NYSE: SNX) je předním globálním distributorem a agregátorem řešení pro ekosystém IT. Jsme inovativní partner, který pomáhá více než 150 000 zákazníkům ve více než 100 zemích maximalizovat hodnotu investic do technologií, prokazovat obchodní výsledky a otevírat růstové příležitosti. 22 000 spolupracovníků TD SYNNEX se sídlem v Clearwateru na Floridě a ve Fremontu v Kalifornii se věnuje spojování podmanivých IT produktů, služeb a řešení od více než 1 500 nejlepších dodavatelů technologií ve své třídě. Naše portfolio edge-to-cloud je ukotveno v dynamicky rostoucích technologických segmentech, včetně cloudu, kybernetické bezpečnosti, big data/analytiky, IoT, mobility a všech souvisejících služeb. Společnost TD SYNNEX se zavázala sloužit zákazníkům a komunitám. Věříme, že můžeme mít pozitivní dopad na obyvatele a naši planetu, protože záměrně jednáme jako zodpovědný člen společnosti. Usilujeme o to, abychom byli rozmanitým a inkluzivním zaměstnavatelem s příležitostmi pro talenty napříč IT ekosystémem. Pro více informací navštivte www.TDSYNNEX.com nebo nás sledujte na sociálních sítích Twitter, LinkedIn, Facebook a Instagram.