Kapka naděje a Bambule opět pomáhají!

Praha, 8. 9. 2022 – Nadační fond Kapka naděje a hračkářství Bambule budou již počtvrté společně s veřejností nadělovat radost dětem s onkologickým onemocněním. Letos to bude prostřednictvím dárcovských samolepek s roztomilými Medvídky naděje. Zapojit se do charitativní kampaně pod novým názvem O Kapku lepší Bambule může každý! Stačí zakoupit dárcovskou samolepku s medvídkem v hodnotě 50 Kč v prodejnách nebo e-shopu Bambule. Výtěžek z prodeje samolepek letos opět podpoří Dětská onkologická oddělení ve FN Motol v Praze, FN Plzeň a FN Ostrava.

Méďové naděje pro malé pacienty

Ústřední roli v letošní kampani, která bude nově probíhat pouze v hračkářství Bambule, sehrají kreslení Méďové naděje, jejichž účelem je rozveselit pacienty Dětských onkologických oddělení. Zákazníci mohou samolepku s medvídkem podepsat nebo třeba medvídka pojmenovat, jakkoli je napadne. Samolepku následně vhodí do tradičních sběrných boxů na pokladnách prodejen Bambule. Prostřednictvím sběrného boxu v nejbližší prodejně Bambule mohou zákazníci dětem poslat rovněž samolepku zakoupenou v e-shopu. Bambule společně s Kapkou naděje pak zajistí distribuci medvídků malým pacientům.

Do charitativní kampaně se mohou zákazníci zapojit nově také nákupem interaktivních Mazlivých medvídků za zvýhodněnou cenu 199 Kč. Malí barevní medvídci, kteří reagují na péči zvukem a světlem, jistě potěší každé dítě. Výtěžek z prodeje Mazlivých medvídků poputuje rovněž na Dětská onkologická oddělení ve FN Motol v Praze, FN Plzeň a FN Ostrava.

Letošní charitativní kampaň Kapky naděje a Bambule je již čtvrtým pokračováním úspěšné spolupráce, která započala na podzim roku 2019 a u zákazníků se udržela v oblibě i v průběhu dvou koronavirových let. „Společná charitativní kampaň s Nadačním fondem Kapka naděje se pro nás a naše zákazníky stala již tradiční akcí, spojenou s předvánočním obdobím. Ani po dvou letech, jež byly poznamenané koronavirovými opatřeními, zájem našich zákazníků o tento projekt neklesl. Věříme, že i letos rádi přispějí na dobrou věc a udělají radost malým pacientům s onkologickým onemocněním,“ uvádí marketingová ředitelka Bambule Jana Krčková.

Po skončení akce, která bude probíhat od 16. 9. až do 31. 12. 2022, budou samolepky distribuovány mezi pacienty na Dětských onkologických odděleních ve FN Motol v Praze, FN Plzeň a FN Ostrava. 

www.bambule.cz