Společnost McAfee zvolila Dimension Data partnerem roku

Dimension Data získala ocenění „Global Partner of the Year 2011“ společnosti McAfee, lídra v oblasti bezpečnostních technologií. Celosvětové ocenění navazuje na oznámení z března tohoto roku, kdy společnost Dimension Data podepsala s McAfee první dohodu o celosvětovém poskytování svých řešení. (TZ)

„Společnost Dimension Data je více než 10 let lokální a regionální McAfee Elite Partner. Nejnovější ocenění zvýrazňuje naše dlouholeté partnerství, a to zejména v oblasti mezinárodních příležitostí. Jak narůstá počet útoků na podnikové sítě, je důležité, že zaručujeme našim klientům bezpečné operační prostředí s využitím bezpečnostních technologií McAfee,“ říká Neil Campbell, global general manager, Security Solutions, Dimension Data.

„Systémový integrátor zásadním způsobem přispívá k efektivnímu využívání bezpečnostních technologií ve firmách a pomáhá lépe řídit výkonnost podniků. Schopnosti společnosti Dimension Data v oblasti zabezpečení sítě jsou mezi našimi obchodními partnery výjimečné,“ říká Alex Thurber, Senior Vice President, Worldwide Channel Operations, McAfee.

Dimension Data a McAfee nedávno oznámily smlouvu s CenITex, vládní IT agenturou, o poskytování komplexního řešení v oblasti správy hrozeb a zranitelností, což má zvýšit efektivitu end-to-end bezpečnosti informací a optimalizovat správu bezpečnosti informací v celé organizaci. Řešení umožní CenITex další zlepšení efektivity provozních nákladů, snadnou správu zabezpečení a zároveň efektivní splnění právních požadavků.

Společnost Dimension Data zaznamenala v oblasti bezpečnosti nárůst tržeb o 11,4 % v prvním pololetí aktuálního fiskálního roku a lze očekávat, že oblast IT bezpečnosti poroste napříč všemi vertikálními trhy.

O společnosti Dimension Data

Společnost Dimension Data plc, založená v roce 1983, je poskytovatelem ICT služeb a řešení. Své znalosti technologií, zkušenosti s mezinárodním poskytováním služeb a podnikatelského ducha využívá ve prospěch klientů a akceleruje naplňování jejich obchodních cílů. Dimension Data je členem skupiny NTT Group.
www.dimensiondata.com