NextiraOne Czech se stala Enterprise partnerem společnosti VMware

Praha 17. Prosince 2012 – NextiraOne Czech dosáhla jako Solution Provider úrovně Enterprise partner společnosti VMware a zároveň získala kompetenci Infrastructure Virtualization. NextiraOne Czech musela prokázat své expertní znalosti řešení VMware vSphere pro efektivní nasazení virtualizovaných služeb v klientských prostředích. (TZ)

Partnerem společnosti VMware se mohou stát jen ty společnosti, které mají dlouhodobé zkušenosti s technologiemi VMware a získají kompetenci Insfrastructure Virtualization. NextiraOne Czech nasazuje u svých zákazníků produkty a především ucelená řešení společnosti VMware. Tato řešení umožňují efektivní a vysoce flexibilní provozování virtuální infrastruktury a datových center s nadstavbami pro zjednodušení automatizace, správy a aplikace principů cloudového poskytování služeb pro požadavky businessu.

„Produkty společnosti VMware pro datová centra nasazujeme především z důvodu vysokého stupně technologické vyspělosti, což významně zvyšuje efektivitu řešení a šetří náklady na správu datových center. Dosažení úrovně Enterprise partner potvrzuje odbornost a kvalifikaci našeho týmu v oblasti virtualizace a datových center. Toto partnerské ocenění považujeme za významné, ale rozhodně budeme usilovat o další,“ uvedl Tomáš Jirák, manažer oddělení IT Infrastructure & Data Center společnosti NextiraOne Czech.

Díky spojení certifikace Enterprise Partner od společnosti VMware a Gold certifikací od společností Cisco a NetApp nabízí NextiraOne komplexní řešení pro virtualizovanou infrastrukturu IT přímo na míru každého zákazníka.

O společnosti NextiraOne

NextiraOne je přední evropský systémový integrátor. Navrhuje, instaluje a spravuje veškerá komunikační a bezpečnostní řešení, nástroje procesního řízení a dohledové systémy v podnikových prostředích svých zákazníků. Poskytuje jim komplexní služby a podporu v oblastech informačních a komunikačních systémů prostřednictvím nejmodernějších technologií na trhu. Díky vysoké specializaci v oboru komunikací pomáhá NextiraOne svým zákazníkům efektivně řídit náklady na provoz jejich informačních a komunikačních systémů v oblastech zahrnujících datová centra, kontaktní centra, jednotnou komunikaci, bezpečnost síťové infrastruktury, nástroje dohledů a procesního řízení. Dodávku a podporu řešení v uvedených oblastech poskytuje společnost NextiraOne svým zákazníkům také formou řízených služeb.

Další informace najdete na stránkách www.nextiraone.eu/cz.

*NextiraOne a logo NextiraOne jsou registrované ochranné známky společnosti NextiraOne LLC.