Petr Katzer je novým Obchodním Ředitelem společnosti DImension Data czech republic

Společnost Dimension Data jmenovala do čela společnosti Petra Katzera na pozici Obchodního ředitele, kde bude odpovědný za řízení obchodních aktivit pro Českou republiku. V této pozici nahradil Zbyszka Lugsche, který ji dočasně zastával souběžně s jeho pozicí technického ředitele. (TZ)

Dimension Data je celosvětovým integrátorem ICT technologií s širokou sítí servisních center a v ČR disponuje třemi pobočkami, v Praze, v Ostravě a datovým centrem ve Štětí. Petr Katzer bude společně se Zbyszkem Lugschem a Miroslavem Krupičkou součástí TOP managementu společnosti Dimension Data. Více na: www.ddconnect.cz.

Petr Katzer pracoval od roku 2006 na pozicích Enterprise Account Manager a Commercial Account Manager, kde byl odpovědný za korporátní klientelu s obratem v řádu 6 milionů USD. Jeho odpovědností byl růst a rozvoj definovaných vertikálních trhů, spolupráce s certifikovanými partnery Cisco, řízení logistického procesu s distributory, vedení partnerů obchodními případy a předprodejní aktivity. Před tím působil ve společnosti NextiraOne na pozici Branch Manager.

„Stát se součástí nadnárodní společnosti Dimension Data, která patří mezi nejvýznamnější dodavatele na českém IT trhu, je osobní i profesní výzvou, jelikož z pozice člena managementu společnosti budu ovlivňovat další rozvoj Dimension Data v České republice,“ říká nově jmenovaný obchodní ředitel Petr Katzer. „Mezi moje hlavní priority patří vybudovaní obchodní strategie ve střednědobém horizontu, udržení vysoké úrovně kvality služeb poskytovaných stávajícím zákazníkům, posílení obchodního týmu s důrazem na rozvoj nových obchodních příležitostí a rozvoj silného partnerství s jednotlivými vendory. V neposlední řadě je důležitým úkolem další rozvoj talentů a dovedností našich zaměstnanců, protože ti jsou pro náš úspěch na trhu klíčoví,“ dodává P. Katzer.

O Dimension Data

Společnost Dimension Data byla založena roku 1983, je poskytovatelem ICT služeb a řešení využívající vlastní technologické specialisty, zajišťující dodávky na globální úrovni a s podnikatelským duchem pro urychlení obchodních ambicí svých klientů. Dimension Data je členem NTT Group.