Jiří Lepka je novým Channel Sales Managerem pro Českou republiku a Slovensko ve společnosti EMC

Praha, 2. února 2015: Společnost EMC Czech Republic dnes oznámila jmenování Jiřího Lepky (40) do funkce Channel Sales Managera pro Českou republiku a Slovensko. Model sdíleného řízení obou zemí se osvědčil již v minulém roce a oba trhy budou profitovat ze společného manažerského řízení i v oblasti partnerské sítě. (TZ)

Mezi hlavní cíle Jiřího Lepky bude patřit další rozvoj partnerské obchodní sítě a podpora partnerů v České republice a na Slovensku. Dále se chce zaměřit na řízení přechodu a adaptaci na Business Partner Program 2015 a budování obchodních a partnerských strategií. Cílem je kontinuální zvyšování podílů EMC na trhu jak v oblasti ukládání, zálohování a archivace dat, tak také v oblastech softwaru a řešení spojených s cloudem a analýzou Big Data.

V IT sektoru se Jiří aktivně pohybuje již od roku 2000; mimo jiné pracoval pro globální společnosti jako je Hewlett-Packard nebo Fujitsu Siemens Computers a zkušenosti získal i z lokálního prostředí u distribuční společnosti eD’system Czech. Jiří vystudoval obor Business Administration na vyšší odborné škole GOODWILL, mluví anglicky, německy a polsky a svůj volný čas tráví v kokpitu letadla, běháním maratonů, vařením nebo poslechem jazzové hudby.

O společnosti EMC

Společnost EMC Corporation je globálním lídrem, který umožňuje firmám a poskytovatelům služeb transformovat jejich každodenní fungování a poskytovat IT jako službu. Základem této transformace je cloud computing. Prostřednictvím inovativních produktů a služeb společnost EMC urychluje přechod ke cloud computingu, a napomáhá tak IT oddělením ukládat, spravovat, chránit a analyzovat jejich nejcennější aktiva – informace – dynamičtějším, důvěryhodnějším a nákladově efektivnějším způsobem.

Společnost EMC Czech Republic je tuzemskou pobočkou americké společnosti EMC Corporation, vedoucí světové firmy v oblasti produktů, služeb a řešení pro ukládání a správu informací. V České republice je EMC zastoupena od roku 1999 a mezi její klienty patří mimo jiné přední české telekomunikační společnosti a finanční instituce. Informace o produktech a službách společnosti EMC naleznete na adrese www.emc.com.