Acer získal na MWC 2015 tři ocenění “Top Pick”

Praha, 9. března 2015 – Smartphony a nositelnosti Acer získaly na veletrhu Mobile World Congress (MWC) 2015 od dvou médií ocenění “Top Pick”. Smartphone Liquid M220 a chytrý náramek Liquid Leap+ získali ocenění “2015 MWC Top Pick” od portálu Windows Central a smartphone Liquid Jade Z dostal ocenění “MWC Top Pick 2015” od časopisu Expert Reviews. Příchod nejnovějších smartphonů a nositelností od Aceru byl ohlášen týden před startem MWC v Barceloně. (TZ)

Acer na MWC představil svou kompletní řadu mobilních zařízení, které přinesou uživatelům vše, co potřebují pro lepší učení, připojení k internetu, produktivní práci a zážitek ze zábavy. Oceněné smartphony a nositelnosti byly také velmi chváleny ostatními médii.

Liquid M220 – První Windows 8.1 smartphone od Aceru

  • “Fotoaparát je skutečným zlatým hřebem, s novým M220 můžete pořizovat skvělé snímky” DRWindows, Německo.
  • “… cenově dostupné řešení s osobitým designem.” CNET, Velká Británie.

Liquid Jade Z – Nejlehčí 5″ LTE smartphone s oceňovaným designem

Liquid Leap+: Nová generace aktivního náramku s vyměnitelným popruhem a podporou napříč operačními systémy

O společnosti Acer

Společnost Acer, která se zabývá hardwarem, softwarem a službami, byla založena již v roce 1976. Zaměřuje se na výzkum, návrh, marketing, prodej a podporu inovativních produktů, které zlepšují každodenní život lidí. Mezi nabízené produkty společnosti Acer patří počítače, monitory, projektory, servery, tablety a chytré telefony. Všechno to jsou nástroje, které našim zákazníkům umožňují prozkoumávat až za hranice možností a získávat více zkušeností. Společnost Acer, která zaměstnává 7 500 lidí, je čtvrtou největší firmou na světě vyrábějící počítače (IDC 2013) a v roce 2013 dosáhly její tržby 12,02 miliardy amerických dolarů. Pro více informací navštivte stránky www.acer.cz.