Skype se zdokonaluje pro kancelářské využití: pro Outlook.com získal nový design a vylepšené ovladače

Praha, 12. června 2015 – Od nynějška budou moci uživatelé emailového klienta Outlook.com používat ke své práci vylepšenou verzi Skype. Ten prošel zásadními změnami, zejména co se týče svého vzhledu. Kromě zdokonaleného kalendáře či rafinovanějšího inboxu nabízí Outlook.com také zcela novou verzi Skype, které zjednodušuje používání tohoto programu a umožňuje tak uživatelům efektivnější komunikaci. Tato verze, která je zatím k dispozici v beta podobě, je přístupná všem uživatelům Outlook.com od 3. června 2015. (TZ)

Nový Skype pro Outlook.com dbá především na jednoduchost a intuitivnost v ovládání. Pouhým kliknutím na ikonu Skype v nabídce Outlook.com zjistíte, kdo z vašich kontaktů je online a zobrazíte si vaši dosavadní komunikaci. Tuto funkcionalitu ocení především ti, kteří potřebují obsah své korespondence okamžitě řešit se svými kolegy – díky tomuto chytrému zobrazení chatovacího okna totiž můžete spravovat maily a zároveň se svými kolegy přímo chatovat.

Chat v Outlook.com se automaticky synchronizuje s vašimi ostatními zařízeními, na kterých máte Skype nainstalovaný. „Bude-li to nutné, můžete v komunikaci lehce pokračovat například na telefonu či tabletu i po odchodu z kanceláře. Celou konverzaci uvidíte na zařízení, které zrovna používáte, a tak i v terénu budete vědět, kde přesně navázat,“ dodává k vylepšení ředitel Skype Česká republika Tomáš Vocetka.

Chat samozřejmě není všechno, co nový Skype pro Outlook.com nabízí. Můžete své pracovní záležitosti rovnou probrat v rámci osobního videohovoru – stačí si pouze naistalovat jednoduchý Skype plug-in, vybrat kontakt, a zahájit videohovor.

O Skype

Skype je softwarová společnost, založená v roce 2003, která se během necelých deseti let své existence stala jedním ze světových lídrů v oblastí komunikačního softwaru. Jejím cílem je bourat hranice v komunikaci napříč celým světem. Nabízí zdarma služby messagingu, video přenosů a hlasových hovorů a to zcela zdarma. V roce 2011 se stal Skype divizí společnosti Microsoft. Skype je možné stáhnout zdarma do počítačů, mobilů a tabletů bezplatně na www.skype.com.

Pro novinky o produktu  Skype navštivte Blog: http://blogs.skype.com, 
Twitter: twitter.com/skype, nebo Facebook: www.facebook.com/skype.