UPC přidává JOJ Cinema HD a vlastní promo stanici

/Praha, 20. června 2016/ Zákazníci digitální kabelové televize od UPC se mohou těšit od července na 3 nové programy. UPC přidává filmový kanál JOJ Cinema HD, lifestylovou Relax HD a novou promo stanici UPC Show HD. (TZ)

Lifestylovou Fashion TV bude UPC nově vysílat ve vysokém rozlišení. Všechny zmíněné programy budou dostupné také v mobilní televizi Horizon Go.

Z programové nabídky naopak vypadl kanál Universal, který v České republice ukončil vysílání.
Zařazením nových televizních programů se nabídka UPC ustálí na celkových 143 programech,
z toho 55 v HD. Spuštění největší novinky v programové nabídce UPC komentuje její marketingový ředitel Jan Kohout:

„JOJ Cinema přináší velmi kvalitní filmovou tvorbu v HD rozlišení, s českým dabingem a navíc bez přerušování reklamou. JOJka bude k dispozici ve zpětném zhlédnutí, takže se diváci budou moct podívat i na filmy, které běžely až týden nazpět. Věřím, že naši zákazníci ocení
i to, že JOJ Cinema HD zařazujeme už do základní nabídky Klasik. Od podzimu bude navíc stovka vybraných filmů JOJ Cinema součástí archívu pro více jak 200 000 zákazníků s Horizon set-top-boxy.“

„Na léto chystáme několik desítek filmových premiér. Jako příklad mohu uvést Druhou mízu s Al Pacinem a Annet Benningovou, komedii Skoro dospělá s Evou Mendes nebo akční film Parker s Jasonem Stathamem a Jennifer Lopez,“ prozrazuje plány Ivana Semjanová, marketingová ředitelka JOJ Group.

Od července bude spuštěna také promo stanice UPC Show HD, která bude vysílat upoutávky na filmy, seriály a pohádky ve videotéce a archívu, dále pak video návody nebo prezentaci novinek UPC a jednotlivých programů.