Tech Data přidává cloudová řešení Cisco Spark a Cisco Umbrella do své cloudové platformy StreamOne

CLEARWATER, Fla. (8. března, 2018) – Společnost Tech Data (Nasdaq: TECD) dnes oznámila, že do své cloudové platformy StreamOne, která slouží k provádění transakcí, přidala groupware Cisco Spark™ a řešení pro cloudovou bezpečnost Cisco Umbrella™, díky čemuž bude pro distributory v Evropě, Spojených státech a Kanadě jednodušší nabízet obě řešení svým zákazníkům prostřednictvím cloudu.

Řešení Cisco Spark a Cisco Umbrella byla navržena pro vysoce zabezpečenou spolupráci na bázi cloudu na moderním pracovišti. Cisco Spark umožňuje neustále zapnuté posílání a odesílání zpráv při videohovorech, na telefony a do videokonferenčních místností v bezpečném online prostředí, zatímco Cisco Umbrella pomáhá chránit organizace před online bezpečnostními hrozbami. Společnost Tech Data bude pracovat na rozšíření obou řešení mezi zákazníky. Také bude navazovat nová partnerství s distributory a poskytovateli služeb pro cloudová řešení společnosti Cisco®.

„Společnost Tech Data nesmírně těší to, že může přidat řešení Cisco Spark a Cisco Umbrella do lineupu špičkového softwaru platformy StreamOne, díky čemuž se upevní pozice StreamOne jakožto vedoucí cloudové agregační platformy pro distributory a poskytovatele služeb,“ řekl Sergio Farache, senior vice prezident oddělení globálních cloudových řešení ve společnosti Tech Data. „Obě řešení představují významnou příležitost pro naše partnery. Kolaborační technologie se využívají stále více, aby umožnily mobilním a vzdáleným týmům společně a bez obtíží pracovat. Vzhledem k tomu, že počet ransomwarů a jiných bezpečnostních hrozeb stále stoupá, společně s novými požadavky na dodržování předpisů jako je GDPR v Evropě, strmě stoupají i požadavky na zajištění ochrany systémů a dat. Řešení společnosti Cisco jsou navržena pro správu a dodávky z cloudu a jejich dostupnost díky platformě StreamOne umožňuje našim partnerům je kdykoli a kdekoli pro své zákazníky nasadit.“

Řešení Cisco Spark a Cisco Umbrella jsou nabízena v rámci jejich portfolia SimpleIT a jediným požadavkem je certifikát Cisco Registered Certification, aby je bylo možné prodávat v rámci SMB sestavy cílené na malé a středně velké podniky. Dostupnost těchto řešení na platformě StreamOne nyní umožňuje registrovaným prodejcům společnosti Cisco bezkonkurenční přístup k samoobslužnému naceňování, objednávání, poskytování služeb, fakturování a správě odběru zákazníků Cisco Spark a Cisco Umbrella. Koncoví uživatelé těží z téměř okamžitého poskytování služeb, díky čemuž je mohou rychleji nasadit.  

Cisco Umbrella a Cisco Spark jsou momentálně k dispozici v rámci platformy StreamOne v USA, Kanadě, Rakousku, Finsku, Německu, Nizozemsku, Švýcarsku, Portugalsku a ve Velké Británii. Cisco Umbrella je také k dispozici v Belgii. Obě řešení se brzy objeví i v dalších evropských zemích.

Pro více informací o dostupnosti Tech Data Cloud Solutions kontaktujte ciscocloud@techdata.com v Severní a Jižní Americe či Cloud@techdata.eu v Evropě. Pro více informací o Cisco trénincích kontaktujte SimpleIT@techdata.com.

O společnosti Tech Data

Společnost Tech Data spojuje svět prostřednictvím technologií. Naše kompletní portfolio produktů, služeb a řešení, vysoce specializovaných dovedností a odbornosti v oblasti technologií nové generace umožňuje našim partnerům přinášet na trh produkty a řešení, které svět potřebuje k tomu, aby se mohl spojit, růst a rozvíjet se. Společnost Tech Data se umístila na 107. místě v seznamu Fortune 500® a již podeváté v řadě byla označena za jednu z „nejobdivovanějších společností na světě“. Další informace najdete na webových stránkách www.techdata.com. Můžete nás také sledovat na TwitteruLinkedIn a na Facebooku.