Tech Data získala ocenění 2019 Global Distributor of the Year od společnosti HPE. Tech Data Česká republika nejlepším distributorem HPE Aruba v rámci střední a východní Evropy.

Clearwater, Florida (18. června 2019) – Společnost Tech Data byla společností Hewlett Packard Enterprise (HPE) oceněna jako nejlepší globální distributor roku 2019. Ocenění bylo předáno na výročním summitu Global Partner Summit 2019 v Las Vegas. Vítězní obchodní partneři byli oceněni napříč celým prodejním ekosystémem za vynikající výkony, spolupráci a dosažené výsledky.

Na regionální úrovni byla rovněž oceněna Tech Data Česká republika. Od společnosti HPE Aruba získala ocenění „Best Distributor CEE“ za nejlepší výsledky v regionu střední a východní Evropy. Ocenění bylo uděleno v rámci konference HPE Aruba EMEA Atmosphere 2019 v chorvatském Amadria Park resortu. „Je to pro nás velký úspěch a čest. Jsme rádi, že HPE Aruba ocenila usilovnou práci a nasazení celého týmu a děkujeme týmu HPE Aruba v České republice za podporu a spolupráci,“ uvedl Jan Rosenbaum, Business Unit Manager HPE, Tech Data. „S HPE Aruba spolupracujeme dlouhodobě a je skvělé vidět, že partnerství má smysl a přináší výsledky. Oblast síťových řešení je pro nás strategická a portfolio HPE Aruba nabízí ideální řešení. Velký dík patří našim zákazníkům a partnerům za důvěru, kterou v nás vložili. Zároveň nás ocenění zavazuje, abychom jim v budoucnu poskytli ještě lepší služby a podporu. “

Tech Data byla oceněna zejména za svou výkonnost v celkovém růstu, vynikající nárůst Silver, Business a Proximity partnerů, silné zaměření na hodnotu produktů HPE a vysokou míru napojení služeb. „Tech Data se zavázala ke spolupráci s HPE při podpoře úspěchu digitální transformace napříč celým prodejním kanálem,“ uvedl Steve Cant, vedoucí globálního týmu HPE Solution v Tech Data. „Toto ocenění ukazuje, že naše partnerství a strategické síle mají za výsledek přínos pro zákazníky.“

Tech Data pojí s HPE dlouhodobé a úspěšné partnerství a obě společnosti úzce spolupracují na podpoře růstu prostřednictvím vysokého kvality a inovativních rozvojových a marketingových programů. Tým HPE společnosti Tech Data se řídí krédem vlastnictví, zápalu pro vítězství a inovace.

„Je nám ctí ocenit partnery, kteří byli vynikající při rozvoji svých partnerství s HPE a rozvíjeli vzájemné obchodní příležitosti prostřednictvím společných řešení pro naše společné zákazníky,“ řekl Paul Hunter, senior viceprezident divize Worldwide Partner Sales společnosti HPE. Tech Data je předním poskytovatelem HPE řešení a podporuje HPE ve 28 zemích napříč Amerikou, Evropou a Asií.

Další informace o partnerství Tech Data a HPE získáte na stránkách Tech Data HPE Solutions, případně si můžete prohlédnout nabídku HPE řešení a produktů.

O společnosti Tech Data

Společnost Tech Data spojuje svět prostřednictvím technologií. Naše kompletní portfolio produktů, služeb a řešení, vysoce specializovaných dovedností a odbornosti v oblasti technologií nové generace umožňuje našim partnerům přinášet na trh produkty a řešení, které svět potřebuje k tomu, aby se mohl spojit, růst a rozvíjet se. Společnost Tech Data se umístila na 83. místě v seznamu Fortune 500® a již deset let je pravidelně označována za jednu z „nejobdivovanějších společností na světě“. Další informace najdete na webových stránkách www.techdata.cz. Můžete nás také sledovat na Twitteru, LinkedInu, či na Facebooku.