Tech Data podpoří růst prodejců Amazon Web Services (AWS) novým partnerským programem

Trusted Partner Program (TPP) přináší vybraným resellerům AWS exkluzivní výhody

Praha, 9. listopadu 2021 – Tech Data – A TD SYNNEX Company spustila pro své nejspolehlivější partnery AWS motivační program, který podpoří jejich úsilí rozvíjet se společně s AWS. Reselleři, kteří se do AWS Trusted Partner Program zapojí, získají oficiální status důvěryhodného partnera Tech Data AWS a budou mít přístup k dalším zdrojům, odborným znalostem a příležitostem růstu.

Program je určen partnerům s jasným a strategickým závazkem investovat do růstu a rozvoje svého podnikání s AWS. Pozvaní partneři projdou hodnocením připravenosti Cloud Maturity Assessment, jež dovolí detailně porozumět jejich současným možnostem a budoucím růstovým cílům spojeným s AWS. Na základě této analýzy pak AWS experti Tech Data vytvoří pro každého z partnerů na míru šitý program s nástroji a dovednostmi potřebnými ke zviditelnění na trhu.

„Trusted Partner Program využívá znalosti Tech Data v cloudovém podnikání. Partnerům přináší jasně definovanou cestu k rychlému rozvoji s AWS. Těšíme se na nové partnery, jimž pomůžeme plně rozvinout jejich potenciál a podpoříme obchodní růst,“ uvedla Tereza Krupková, AWS Business Development Manager v Tech Data.

Účastníci Tech Data TPP získají přístup k dalším dodatečným výhodám nad rámec těch, které již poskytuje partnerský program AWS. Odměny jsou přitom odstupňovány podle toho, jak účastníci TPP postupují programem směrem vzhůru, k vyšším úrovním partnerství. K dalším benefitům TPP patří například technická podpora, podpora obchodního plánování, školení, marketingové konzultace, propagační materiály a mnoho dalších.

# # #

O společnosti Tech Data

Tech Data – A TD SYNNEX Company (NYSE: SNX) je předním globálním distributorem a agregátorem řešení pro ekosystém IT. Jsme inovativní partner, který pomáhá více než 150 000 zákazníkům ve více než 100 zemích maximalizovat hodnotu investic do technologií, prokazovat obchodní výsledky a otevírat růstové příležitosti. 22 000 spolupracovníků TD SYNNEX se sídlem v Clearwateru na Floridě a ve Fremontu v Kalifornii se věnuje spojování podmanivých IT produktů, služeb a řešení od více než 1 500 nejlepších dodavatelů technologií ve své třídě. Naše portfolio edge-to-cloud je ukotveno v dynamicky rostoucích technologických segmentech, včetně cloudu, kybernetické bezpečnosti, big data/analytiky, IoT, mobility a všech souvisejících služeb. Společnost TD SYNNEX se zavázala sloužit zákazníkům a komunitám. Věříme, že můžeme mít pozitivní dopad na obyvatele a naši planetu, protože záměrně jednáme jako zodpovědný člen společnosti. Usilujeme o to, abychom byli rozmanitým a inkluzivním zaměstnavatelem s příležitostmi pro talenty napříč IT ekosystémem. Pro více informací navštivte www.TDSYNNEX.com nebo nás sledujte na Twitteru, LinkedIn, Facebooku a Instagramu.