UPC přináší do videotéky MyPrime novinky od Universal Studios

UPC uvádí ve videotéce MyPrime českou premiéru oceňovaného seriálu Mr. Robot a také celou řadu dalších seriálů a 40 titulů filmové klasiky, jako je Apollo 13, Čelisti či Zjizvená tvář


Praha 23. září 2017 – Společnost UPC opět výrazně rozšiřuje nabídku své videotéky MyPrime. V české premiéře v ní od tohoto týdne nabídne filmy a seriály z dílny Universal Studios, mezi jinými například populární, Zlatými glóby oceněný seriál Mr. Robot. Nové tituly budou přibývat v průběhu následujících třech let, do konce tohoto roku uživatele MyPrime čeká 40 titulů filmové klasiky a přibývat budou i nejnovější americké seriály. V následujícím roce do videotéky přibyde 400 epizod seriálové tvorby a rok později ještě o 100 víc.

Uživatelé videotéky mohou již tento rok zhlédnout Apollo 13, Čelisti, Zjizvenou tvář či trilogii Návrat do budoucnosti. K dispozici jsou nově i oblíbené seriály Panství Downtown či Knigh Rider, v premiéře se představí seriál Game of Silence. Všechny nově přidané filmy a seriály jsou v nabídce v HD kvalitě a s českými titulky nebo dabingem.

„Nabídku videotéky MyPrime neustále rozšiřujeme a obohacujeme o další hodnotné nové i klasické tituly, což potvrzuje i přidání aktuálních novinek z produkce americké společnosti Universal Studios. Těší nás, že si videotéka získává stále větší přízeň diváků, kteří oceňují zejména možnost sledovat oblíbené filmy a seriály nejen doma, ale i online na svých mobilních zařízeních,“ uvedl Martin Miller, generální ředitel společnosti UPC Česká a Slovenská republika.

Zákazníci UPC ve videotéce MyPrime mohou neomezeně sledovat více než 2 000 filmů, seriálů a dětských programů. Velkou výhodou MyPrime je oproti ostatním video službám rozsáhlá nabídka českých filmů a pohádek, které čerpají především z Národního filmového archívu. MyPrime mohou zákazníci UPC sledovat i online a bez reklam, prostřednictvím mobilní televize Horizon Go na mobilech, tabletech nebo noteboocích. S MyPrime získají neomezený přístup ke sledování libovolného počtu filmů, seriálů, dokumentů a pohádek, které společnost UPC pravidelně obměňuje a rozšiřuje o nové tituly.

O UPC: Společnost UPC Česká a Slovenská republika patří mezi největší poskytovatele TV, internetových a telefonních služeb v České republice a na Slovensku. Pro své zákazníky neustále zkvalitňuje své služby, které zahrnují digitální a mobilní televizi s nabídkou programů všech žánrů včetně stanic v HD rozlišení, širokopásmové internetové připojení, a telefonní služby. V obou zemích pokrývá svou sítí víc než 2 milióny domácností a poskytuje více než 1,5 miliónů televizních, internetových a telefonním služeb pro více než 800 000 zákazníků. Více informací o společnosti UPC Česká a Slovenská republika, která je rovněž součástí společnosti Liberty Global, najdete na www.upc.cz a www.upc.sk.