Společnost Wrike rozšiřuje svojí globální působnost a otevírá pobočku v České republice

Společnost organizuje první soutěž pro vývojáře, designéry a produktové manažery zaměřenou na vylepšení platformy

Praha 25. června, 2019Wrike, tvůrce platformy pro efektivní firemní spolupráci a řízení projektů oznamuje, že otevírá novou pobočku v Praze. Souběžně s tím vyhlašuje soutěž pro vývojáře, designéry a produktové manažery, nazvanou “Work, Unleashed 2019”. Cílem soutěže je získat nápady na vylepšení uživatelského zážitku při používání platformy a vylepšení jejích funkcí v souladu s celkovou filosofií společnosti Wrike, pomoci zajistit lepší spolupráci v rámci společností a zvýšit produktivitu týmů. Společnost Wrike plánuje rozdělit mezi vítěze soutěže až sto tisíc amerických dolarů. První místo bude odměněno 25ti tisíci dolary, druhé 10ti tisíci dolary a třetí 5ti tisíci dolary. Na odměněných místech se může umístit více než jeden tým. 

“Tento rok je pro Wrike opravdu významným. Otevřeli jsme nové pobočky v Praze a Tokyu a naše platforma získala skvělá vylepšení. A to nejsme ještě ani v půlce roku,” řekl Andrew Filev, zakladatel a CEO, Wrike. “Jsme opravdu rádi, že konečně otevíráme pobočku ve střední Evropě a že tak budeme moct lépe využít talentované mladé lidi z mnoha univerzit v České republice a okolních státech. Určitě pro ně v naší pražské pobočce vzniknou zajímavé pracovní příležitosti. Náš pražský tým budeme postupně doplňovat, abychom byli schopni zákazníkům poskytnout opravdu kvalitní zákaznický servis a přicházet s dalšími vylepšeními platformy.” 

Soutěž „Work, Unleashed 2019“ začíná dnes a je otevřená pro developery, designéry a produktové manažery z jedenácti evropských zemí, které zahrnují Bělorusko, Bulharsko, Českou republiku, Chorvatsko, Maďarsko, Polsko, Rumunsko, Slovensko, Slovinsko, Ukrajinu a Rusko. Všechna navrhovaná řešení musí doplňovat nebo dále rozvíjet Wrike platformu, jasně definovat problém a jeho řešení. Přihlášky musí být podány nejpozději 12. srpna 2019. Deset vybraných finalistů bude oznámeno 20. srpna. Všichni se poté 19. září setkají v Praze, kde proběhne finální výběr a vyhlášení vítězů. Pro více informací, pravidla a registraci navštivte: https://www.learn.wrike.com/wrike-work-unleashed-contest/.

“Od roku 2006, kdy jsem společnost založil, je hlavní misí Wrike pomáhat našim zákazníkům být efektivnější. Neustále vylepšování naší platformy a jejích funkcí je pro nás proto zásadní. Věříme, že ve střední a východní Evropě nalezneme mnoho talentovaných lidí, kteří nám mohou pomoci s dalšími inovacemi platformy. Všichni v Wrike jsme moc zvědaví, jaké nápady se v soutěži objeví,” dodal Andrew Filev.

Nová pobočka Wrike se nachází v Praze 7 a společnost plánuje, že v ní na konci letošního roku bude pracovat asi 80 zaměstnanců. Během následujících tří let by toto číslo mělo vzrůst na 250. Nová pobočka bude také fungovat jako středoevropský hub pro rychle rostoucí tým zajišťující výzkum a vývoj. Poskytne také klientům společnosti z celého světa vysokou kvalitu služeb v oblasti obchodu, zákaznického servisu a podpory. Společnost nedávno oznámila otevření pobočky v Tokyu, což znamená, že Wrike má v současné době 7 poboček v šesti státech světa. 

Wrike

Wrike je platforma pro efektivní spolupráci týmu a řízení projektů. Pomáhá společnostem zajistit vyšší efektivitu a dosahovat lepších výsledků. Spojuje týmy na jednom digitálním místě a nabízí jim potřebné nástroje k efektivnímu řízení a realizaci projektů. Společnost byla založena v roce 2006 v Sillicon Valley a od té doby se stala partnerem pro více než 19 000 společností po celém světě, které zahrnují Hootsuite, Tiffany & Co. a Ogilvy. V současné době platformu využívají dva miliony uživatelů ve 140 zemích světa. Více informací naleznete na www.wrike.com